UA
 
Viktor Marynich
14 марта 2013, 21:06
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Новые Известия: Безопасность не гарантирована
Респект!
13 сентября 2013, 15:59
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Минфин думает над снижением налогов
А як Ви оцінюєте проект закону про експертизу, який є на сайті Мінюсту? Почитайте мій блог «Жахлива правдоподібна історія», «Де Ви поховались?».
27 августа 2013, 22:00
victor.marynitch добавил комментарий к статье
"Лукойл" намерен инвестировать в Украину $500 млн
На превеликий жаль пані Васильєва не розкрила зовсім соціальні преференції тим, кого оббирають. Я маю на увазі ось це висловлювання: "Лояльність населення забезпечується завдяки залученню його в процес перерозподілу ренти, надання можливості мати ренту зі своїх повноважень…". Кого саме і як залучають? Яким чином перерозподіляється рента? Відповідей немає! За складністю приклада немає змоги навести процес його доказування, тому цей приклад наводжу без доказово. Українець у наш час схожий на раба, котрий вирвася із клітки. Сотні тисяч таких рабів, у котрих малесенький бізнес у вигляді невеличкого генделика купили найдорожчі авто. Всі спостерігачі відзначають цей феномен: бідна держава, а кількість престижних авто більше ніж у багатих європейських країнах. Стверджую наступне: за вказані престижні авто платять не тільки покупці, а й увесь український народ через механізми інфляції і девальвації! Ось одна із преференцій, котра затикає глотку "протестантам". Є й інші механізми. Тому я й очікував, що комусь із читачів дсь довелося читати про щось подібне. А які аргументи опозиції! Це Вам не 5.10 Балашова! А реальні гроші. Хай це 10%. Але за кожний товар, за кожну послугу, за кожну квартиру, за кожну лікарню, школу, дитсадок! Зашморг! Жаль, що у стороні від цього соціологи. Я вже не кажу про партійні ячейки, котрі могли би назбирати по "сусікам" регіонів країни десятки тисяч прикладів соціальної ренти, отого непрямого податку.
27 августа 2013, 19:15
victor.marynitch добавил комментарий к статье
"Лукойл" намерен инвестировать в Украину $500 млн
Остання у Вас дуже нагадує Сатарова, відомого дослідника корупції. І, мабуть, найцікавішого і найприскіплівошого. До речі, пані Васильєва попередила, що до соціальних рантьє не належать пенсіонери і інші верстви населення, названі Вами. Я з нею згоден. Мова про інше. Візьміть якийсь державний завод і подивіться на безліч посередницьких підприємств, котрі його обслуговують. Їх можна вирахувати як по реєстрації у місті знаходження заводу (це не обов*язково), так і по тендерам на закупівлю товарів та послуг. Хоча реальних власників знайти можна не завжди. Навіть малесенькі підприємства начилися ховатися у офшорах. Тобто, про це явище йде мова.
14 марта 2013, 22:38
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Террористы приехали в Беслан по неохраняемой дороге.
Ви ж добре знаєте скільки "бацнутих" треба для революції. Мізер! І про це писано-переписано!
18 сентября 2013, 15:49
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Известия: "Такое впечатление, что все постоянно проверяют друг друга на нервы". Интервью Терехина
Истинно блажен верующий! Прогноз газеты "Бизнес" 8-10 летней давности, что через 15 лет эти окна придётся утилизировать - ошибочен? Через 5-7 лет в труху рассыпались противомоскитные сетки с их крепежом. Что ждать дальше?
9 мая 2013, 11:30
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Известные ученые и спортсмены призывают голосовать за Ющенко
Вчора поправляв В. Мороза у коментарях. Додам і тут теж саме. спіткнувся на фразі: "... до створення в нашій країні майже класичного олігархату, котрий зупиняє будь-який розвиток". Не можу таке стерпіти! Повторюйте за мною у голос: "В Україні прийшов до влади союз 2-х буржуазій у політформі Партії Регіонів. Перша - це звичайно олігархо-кланова класична. Друга - симбіозно-паразитична бюрократична. По іншому - владно-посередницька. За неомарксистами - просто бюрократична. Це коли у кожного члена виконконкому, чи то сільської, чи то селищної, чи то міської ради один родич очолює комунальне підприємство (навіть всі цвинтарі України поділені!!!), а інший забезпечує діяльність першого через посередницьке підприємство".
16 августа 2013, 18:47
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Полтавской области ребенок упал в колодец глубиной 20 метров (ФОТО).
Вітчизняний Сноуден чи марення сивої кобили?
19 сентября 2013, 21:56
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Карпачева предлагает заплатить пострадавшим в львовской катастрофе Су-27
Скопіював у папку Вибори-2015. У 2015-му краватку свою будете їсти? Читайте "Опозиція на нарах". Ви такий прогноз давали коли-небудь?
8 августа 2013, 09:54
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Под Киевом совершил аварийную посадку самолет Донецк-Москва
Но разведка доложила точно!
23 сентября 2013, 21:48
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Тимошенко открыла второе лицо Мороза
Респект! Фото з’їв би!
15 февраля 2013, 18:20
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Весть о самоубийстве Усамы бин Ладена разнесли хакеры
Вони навіть інстинкт самобереження втратили. У травні 2010 оприлюднив "Опозиція на нарах". Спрогнозував 10 років від двінка до дзвінка Юлі. Надіявся, що схаменуться. Ні!
15 февраля 2013, 12:19
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Весть о самоубийстве Усамы бин Ладена разнесли хакеры
Ви не чуєте людей! Коментарів до своїх геніальних, доленосних творів у Інеті Ви не читаєте. Доводиться казати Вам банальні речі. Якщо почуєте. Щоб люди кудись пішли повинен бути той, хто їх поведе. Як мінімум – йому повинні довіряти на першому етапі. А для цього повинно бути гасло, яке зачіпає за живе, за душу. Ні одне із тих гасел, які Ви назвали, не є такими. Бо дуже абстрактні. Тобто, сьогодні немає ані вождя, ані гасла! Ви є керівник партії однієї людини. Громадянська платформа Гриценка, у котрій один лише Гриценко. Якби було інакше, Ви б уже давно просили пробачення в українського народу за помилкову підтримку Д. Табачника у реформуванні середньої освіти. Той запровадив одиннадцятирічку, для постачання рабів на турецькі галери, рабів для миття авто і вікон у Берліні та Москві, рабів на газогони і нафтопромисли Росії. А Ви його переплюнули, запропонувавши десятирічку, не маючи ніякої уяви про сучасну школу! Якби у Вас була партія хоча б у 1000 чоловік, то абсолютно певен, що однопартійці Вам би розповіли про перенавантаження школярів, як початкової, так і середньої і старшої шкіл. Конкурентне суспільство вимагає, кричить негайно перейти на 12 років навчання із скороченням літніх канікул хоча би до 2-х місяців. Констітуанта – Установчі Збори – це визнане всім світом природне право людини, як і право дихати, жити, мати сім’ю, дітей. Його у нас цинічно забрали у 1996-му Кучма-Мороз-Симоненко і К°. Не Асамблея Януковича, а Установчі Збори. Конституційний Суд. Не яценюковський розпуск, котрий і неможливий, і не доцільний. А Реформа, яка можлива. Рішення КС нинішнього складу повинно мати можливість для перегляду розширеною колегією КС у 300 (500, 1000) суддів. Відміна – відставка всього складу суду. Але й той Суд не остаточний. Остаточне рішення можливе на Референдумі. Відміна рішення – відставка обох складів Суду. Підтвердження – відставка Президента чи розпуск ВР (хто ініціатор). 5 проблемних округів. Переголосування, а не перевибори. Щодня у всіх ЗМІ про це. А Ви? Особисто Ви?
20 декабря 2012, 22:20
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Солдат, застреливший сослуживца, мог действовать спросонья.
Що треба? Вчитися! Читати і перечитувати Адама Сміта та Земельний Приказ есерів (соціалічстів-революціонерів) 1907 року і "прозріння" після нього Ульянова-Леніна. Іще читати 13-ту статтю Конституції. Земля, як і повітря - належить всьому народу. Уряд США наприкінці минулого століття викупив 60% орної землі. Те ж зробили більшість капкраїн. Навіщо? Хто про це знає! Чому мовчить Свобода, у прогамі котрої майже есерівька земельна рента залишається у селі?
2 января 2013, 19:48
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Избран глава Центризбиркома (обновлено)
Пане Олексію! Цю ж тему я розкривав дещо з іншого боку 2 роки тому. Якщо є бажання, то перегляньте: "Європа більш потужно підтримуватиме Януковича",21 января 2011, І чим потужнішим буде поток капіталів на Захід (а насправді, як ми пам’ятаємо, реальних товарів, сировини, продовольства та інш.), тим потужнішою буде підтримка курсу В.Ф. Януковича". Не знаю як вставити гіперпосилання, тож погугліть, якщо Ваша ласка.
7 февраля 2013, 20:12
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Генпрокуратура выясняет, почему парламент "не отдает" Тимошенко
Чудовий приклад, що ПР - це не партія олігархів. Це партія симбіозно-паразитичної бюрократичної буржуазії. Яка, мов ракова пухлина. охопила все суспільство до директора цвинтаря, який через підприємство свого сина (дружини, доньки, тещі) здійснює монопольне поховання. А тут головний лікар, котрий особисто чи через афілійованих осіб просто не може не бути власником аптеки чи чогось іще близького до лікарні.
18 июня 2013, 15:59
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Беларуси начался суд над одним из лидеров оппозиции
Дуже і дуже цікаво! Автору респект!
4 апреля 2013, 19:27
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Монако вошло в Совет Европы
Цього б не було, якби Ви і інші лідери читали коментарі до своїх "Апрєльськіх тезісів" та спілкувалися із людьми. А вони спілкуються! Зайдіть на сайт любого регіонала! А вони є у всіх.
24 января 2013, 20:45
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Огонь уничтожил крупнейшую коллекцию современного британского искусства
Як тонко і талановито, навіть геніально автор, розпочавши про національного героя, підвів до всеосяжної ідеї російського фашизму. У якому назавжди зникне білорус, білоруська мова, звичаї і білоруська нація. До речі, у "Химері національної ідеї", якщо не помиляюся, доводячі, що Українська Політична нація - це 52-55% суспільства (остання соціологія показує 61%), А ІНШЕ - РЕЛІКТ РАДЯНСЬКОГО НАРОДУ ТА МАРГІНАЛЬНИЙ ШАР, співчував білорусам і молдованам, у яких нація - це меншина. І обидві ці держави - у глухому куті цивілізаційного розвитку. Ця публікація - яскравий приклад могутності нафтогазодоларів Росії. Не дати сформуватися націям на пострадянському просторі!
29 июня 2013, 21:01
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Нехватка воды и электричества из-за жары в Буэнос-Айресе.
Ваша високість - це загально прийняте зврнення до голів держав і урядів Перш ніж показати невігластво, треба було спочатку отримати консультацію кар*єрного дипломата із дипломатичною освітою.