UA
 
Viktor Marynich
6 марта 2013, 20:17
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Оппозиционеры предоставили документы о фальсификациях по делу Власенко
Згідно із нововиявленими обставинами справу можна подати до Верховного Суду. Здається так каже останній "Закон про зміни до законів...".
28 июня 2013, 22:35
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Sunday Times: Высокопоставленные украинские чиновники уже сбежали из страны
Вирішив, що є сенс повторити вчорашній коментар до запису блога нардепа Міщенка. 17 століть планетою переможно крокує гасло: "Вірую, тому що абсурдно!". До цього наширшого руху у світі приєнався і народний депутат, котрий увірував у абсурдне: "Рішення Конституційного Суду України №6-рп/2008: «Прийняття Конституції України Верховною Радою України було безпосереднім актом реалізації суверенітету народу, який тільки одноразово уповноважив Верховну Раду України на її прийняття». Усі ми були під гіпнозом Кашпировського (чи секретної псі-зброї), бо так і не можемо згадати, коли ж це ми і на якому плебісциті уповноважували ВР? Як це ми додумались віддати своє природне, невідчуждаєме право на Констітуанту-Установчі Збори? Воїстіну, блаженні ті, хто увірував! Три тома головатівського верховенства права і відповідної статтіі у діючій Конституції можна сміливо звести до одного речення: "Верховенство права , що порушені права повинні бути негайно відновлені". Конституанта - Установчі Збори це невідчужуване, природнє право наших громадян. Його нагло, цинічно відібрали і цей акт злочинний відбирання святкується, вихваляється. Це пляска на могилі, де поховані невід*ємні права українського народу. У всьому світі така пляска оцінюється відповідним чином.
22 марта 2013, 20:29
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Украинские города стали российскими
Вкотре зроблю собі ПІАР і посилання на наступне: "Гасло як стяг, під котрим постане народ Коментар до статті «Дійде той, хто іде», Олександр Палій, «День», 19 березня, 2013. У порівнянні із 2004-м роком ситуація в Україні змінилась докорінним чином...". Панове опозиціонери! Коли ж Ви почуєте людей? На всіх сайтах яценюки-турчинови-гриценки на свої слова у дописах, такі цінні,немов золоті зливки, не відповідають на коментарі. Із людьми спілкуватися гребують! Роблять помилки за помилками. І Ви, шановний експерт, серед них. ВАШИМ ГАСЛОМ ПОВИННО СТАТИ НЕ ПЕРЕЛІК ЗДІБНОСТЕЙ ЧИ НЕДОЛІКІВ ЛІДЕРІВ, А ПОСИЛАННЯ НА ПАРТІЮ РЕГІОНІВ, ЯКА МАЙЖЕ СТОВІДСОТКОВО НАБРАЛА ОЗНАК ФАШИСТСЬКОЇ ПАРТІЇ МУССОЛІНІ! КОЖЕН ДЕНЬ КАЖІТЬ ПРО ЦЕ! КАЖІТЬ ВСЮДИ! КАЖІТЬ ІЗ ПРИКЛАДАМИ ПРІЗВИЩ ХОЧА БИ ОБЛАСНИХ ЦЕНТРІВ, У КОТРИХ КОЖЕ ДИРЕКТОР ЖЕКУ - ЧЛЕН ПРАВЛЯЧОЇ ПАРТІЇ. МРІЯ МУССОЛІНІ ПРО КОРПОРАТИВНУ ДЕРЖАВУ МАЙЖЕ ЗДІЙСНИЛАСЯ! Боротьба йде не поміж Яценюком (Тимошенко, Кличко, Тягнибок) та Януковичем, а поміж 2 спільнотами держави і політичними силами, які їх представляють. ЗАБУДЬТЕ НАЗАВЖДИ ВЖИВАТИ СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ "УКРАЇНОЮ ПРАВЛЯТЬ ОЛІГАРХИ". Не може бути 1,5 млн олігархів. Це симбіозно-паразитична бюрократична буржуазія! Бюргери!
5 апреля 2013, 17:52
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Киеве перевернулся бензовоз
Гриценко, Томенко, Яценюк, Турчинов повторюють шлях Луценка і Юлі! 3 роки тому написав "Опозиція на нарах". Плекав надію, що хтось останнім діячам доповість про прогноз у 10 років Юлі та й іншим. Ніхто не повірив. Отих перших теж пересадять років по 10 із пролонгацію за "замовні вбивства, гвалтування" до довічного! Скажіть їм це! Ніхто ж не повірить. Так, як у травні 2010 ніхто не вірив у 10 років Юлі. Вона й сьогодні на щось надіється, бідолашна. А Європа її продала. Від дзвоника до дзвоника! Єдиний вихід вижити - підписати зобов*язання не повертатися в Україну і політику під гарантію Меркель. Так в це теж треба повірити.
5 апреля 2013, 15:23
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Киеве перевернулся бензовоз
Це Ви жертвам у пащі крокодила пропонуєте домовлятись? Ви з Морозом як були сліпими котятами, так і залишились! Почитайте мій вчорашній блог, тези котрого іще ніхто не спростував. За горло країну тримають ніякі не олігархи (хоча і це є, нікуди дітися). Як ракова пухлина, майже 10% населення - це соціальне підгрунтя фашизму. Це 1,5 млн ПР, за котрими стоїть посередницька буржуазія, котру неомарксисти називають бюрократичною. я - симбіозно-паразитичною бюрократичною. Ви сидите у високих кабінетах і не побачили, що всі майже без виключення державні і комунальні підприємства, установи, організації, такі ж бюджетні, державні підприємства очолили власники посередницьких (зрідка - виробничих) приватних підприємств. Ви в Україні директора цвинтаря, тім більше ЖЕКу, не члена ПР, не знайдете!!! Спробуйте спростувати наведене. Наведіть у якості приклада те Ельдорадо, місто чи селище, яке не опановане вказаною бюргерскою буржуазією, соціальною базою фашизму (Боже збав, сплутати його із нацизмом, що характерно для Вашої політсили).
24 июня 2013, 21:54
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Le Monde: Поражение Путина, надежда для России
Кажуть, колись великого Фрейда приперли до стіни. Із якого-такого у 90 пруться у владу? Який там основний інстинкт? І великий Фрейд погодився: недооцінив заздрість!
24 июля 2013, 10:06
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Израиль отпускает сотни палестинских заключенных
А хто ці члени журналістського руху? Назовіть поіменно. Де і коли, у яких виданнях вони обговорюють?
12 июня 2013, 21:37
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Со складов возле АЭС вывезут все боеприпасы
Дивно! Щось путнє прочитав у цього блогера. Хоча не полишає сумнів Мабуть, це новітній поп Гапон. Бо всі пляжі і сквери Одеси розплановані у Межігір*ї, за котре цей блогер і "пасть порве"!
20 мая 2013, 22:03
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Специальный посол Нидерландов едет в Украину для встреч с властями
Головне - цікаво! Хоча, здається, все і знав. Респект!
3 февраля 2013, 20:41
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Запорожье утонули двое детей, в Черновицкой области - четверо подростков
Боротьба за історію, це боротьба за майбутнє наших дітей. Іще страшніша картина відкриється, аніж та, котру Ви дуже вдало показали, якщо прочитати книжки письменників, лауреатів сталінської премії за сталінські часи. Розкрадання, підсижування, доноси, байдикування і т. інш. Нічого більше не треба для характеристики "вдачливого менеджера". Для початку - "Районные будни" Овечкина.
14 июня 2013, 00:06
victor.marynitch добавил комментарий к статье
За минувшие сутки на пожарах в Украине погибли 17 человек.
Якщо прискіпливо придивитися до Обами, то й там буде виглядати Кейнс, як те шило у мішку. Успішні економіки тому й успішні, що Кейнса не забувають. До речі, є у Інеті ВВП Чилі від 70-го до наших днів. До 1989 (відставки Піночета) він жалюгідний. Хоча міф живе! Чому? Бо за Фрідманом діяв Піночет. А після 1989-го - пік Леніна. Дуже добре написано про вказане у книжці покійного Павловського.
13 июня 2013, 21:40
victor.marynitch добавил комментарий к статье
За минувшие сутки на пожарах в Украине погибли 17 человек.
Чудовий аналіз. Якщо Ви переглянете мемуари Лі Куан Ю, то знайдете прекрасне підтвердження справедливості теорії Кейнса, котру досить вміло застосував "батько" сингапурского дива.
5 апреля 2013, 19:34
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Американцы разбомбили иракскую свадьбу.
Пані Лабунська! А які Ваші дії? Чи буде позов до ВАСУ а згодом до ЄСПЛ (бо ВАСУ все одно не визнає дії Хартії як національного законодавства. Там Конституцію не визнають)?
1 марта 2013, 19:06
victor.marynitch добавил комментарий к статье
У Сатурна найдены два новых крошечных спутника
"Громадянський рух "Спільна справа" звернувся до заступника голови Верховної Ради Руслана Кошулинського із закликом скористатися своїм правом, передбаченим ст.180 КАСУ, і негайно розпочати звертатись до суду з метою позбавити депутатських повноважень 37 регіоналів-сумісників, яких “Спільній справі” вдалося виявити станом на 01 березня. Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор руху Олександр Данилюк". Захищайтесь!
21 июня 2013, 14:01
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Десятки тысяч человек собрались на Майдане. Ющенко прибудет туда после полуночи
Президент пообцяв все це неподобство ліквідувати. Читайте його щорічне послання. А взагалі тема кричуща. Респект!
27 февраля 2013, 16:37
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Задержаны восемь подозреваемых во взрывах отелей в Стамбуле.
Авторам твору і ідеї - респект!
5 января 2013, 10:46
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Инспекторы МАГАТЭ раскрыли ядерные тайны Ирана
Пане Володимире! Ви не навмисно підігруєте владі, застосовуючи заборонене слово: "Адже, окрім перевиборів народних депутатів у п'яти округах, будуть...". Ніяких перевиборів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Читайте законопроекти Одарченко і Яворівського, А НЕ ЛУЗЕРА КАРМАЗІНА. Виключно ПЕРЕГОЛОСУВАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І читайте Данилюка, як перемігши іще у 35 округах, опозиція їх здала владі. Про що не кажуть на шоу шустер-кисельов-куліков. Навіть на 5-му і ТВі.
8 мая 2013, 15:57
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Крупная железнодорожная катастрофа на Филиппинах: более 100 человек ранены
Не збирався писати коментар. І так все зрозуміло. Майже не читаю того джинсовика. Але спіткнувся на фразі: "... до створення в нашій країні майже класичного олігархату, котрий зупиняє будь-який розвиток". Не можу таке стерпіти! Повторюйте за мною у голос: "В Україні прийшов до влади союз 2-х буржуазій у політформі Партії Регіонів. Перша - це звичайно олігархо-кланова класична. Друга - симбіозно-паразитична бюрократична. По іншому - владно-посередницька. За неомарксистами - просто бюрократична. Це коли у кожного члена виконконкому, чи то сільської, чи то селищної, чи то міської ради один родич очолює комунальне підприємство (навіть всі цвинтарі України поділені!!!), а інший забезпечує діяльність першого через посередницьке підприємство". За все інше - респект!
14 февраля 2013, 23:05
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Египет не планирует направлять войска в Ирак
Можна тільки позазадрити. Що значить столиця!
10 февраля 2013, 22:11
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В женском мозгу больше извилин
Примусити себе до щоденних нещадних тренувань - треба мати велику силу волі. Ні одна душа у світі не зможе це заперечити. Біль - вона однаково що для Вас, мене, що для Кличка! І у політиці ця людина продемонструвала велику силу волі. Хіба Віталій Володимирович іще недано міг вільно розмовляти українською. Та тільки із перекладачем! Цей політик в першу чергу за останні 2 роки виріс у своїх власних очах. І нам не бачити цього росту повинно бути соромно. А щодо "косноязычия", то 90% депутатів ПР висловлюються значно гірше. Бо крім фені нічому не вчилися.