Олександр Олександренко
Украина,
1 февраля 2014, 09:12

Європа спільний дім, а майдан розрізся на всю Україну і став європейським.

До­машні образи нагро­маджуються роками, і замість радості і велико­душності заповнюють життєвий простір не­проглядною пітьмою. Сторони конфлікту — входять у єдинонборство в якому не буває переможця.
30 января 2014, 09:38

Деякі політики ще раз довели твердження: " Ворон ворону глаз не виклює".

Як кажуть: "На ображених воду возять". В люті морози люди ризикують здоровям і життям, а деякі політики хочуть чужими руками жар загрібати і на горбу протестувальників або міліції, в рай заїхати.
29 января 2014, 08:45

Чи часто ми прощаємо самі чи просимо пробачення?

Лише, поступившись гординею і наважившись підійти до людини, яку незаслужено скривдили чи яка не зрозуміла нас, поговоривши і помирившись з нею можливо вирішити конфлікт і розвіяти образу.
27 января 2014, 09:38

Створивши дефіцит довіри політики самі себе загнали в глухий кут. (оновлено)

Неможливо зупинити ескалацію без відновлення кредиту довіри між усіма сторонами конфлікту і без відновлення зруйнованої, заради монополізації влади, системи стримувань і противаг між гілками влади.
26 января 2014, 11:53

Створивши дефіцит довіри політики самі себе загнали в глухий кут.

Неможливо зупинити ескалацію і збільшення числа жертв без відновлення хоча б мінімального кредиту довіри між усіма сторонами конфлікту: протестувальниками, владою, опозицією і пересічними громадянами.
2 сентября 2014, 10:25

Не лише влада, а й деструктивна позиція львівян спровокувала кризу.

Влада думає, що нинішня ситуація нічим не відризняється від ситуації в 2004 році і хто кого перехитрить, кого підтримає більша кількість закордонних посередників, той і отримає більше влади.
23 января 2014, 08:30

Вони відчувають слабкість позицій заходу і намагаються вилізти на голову.

Вважаю, що події в Києві - це цинічна спроба проросійських політиків, можливо, спільно з росіянами примусити європу до омріяних ними тристороніх переговорів.
12 апреля 2015, 21:06

Програми бізнес-освіти.

Ті, хто сьогодні хочуть досягти успіху, зробити кар’єру, зобов’язані бути у курсі найновіших подій та досягнень, знати, як покращити не лише свою роботу, але й цілого підприємства чи бізнесструктури.
4 августа 2014, 15:37

Почалося все не 2 місяці тому і навіть не після перемоги нинішньої влади в 2010.

"Пусть тепер они нас бояться" Саме таку стратегію обрала влада.
19 января 2014, 15:00

Спровоковані сутички це чергова спроба узаконити диктатуру і закручування гайок.

Як і після побиття студентів і журналістів застосовується сценарій з сутичками між провокаторами і правоохоронцями. Будуть змонтовані сюжети з жорстоким побиттям міліції для виправдання перед заходом