Олександр Олександренко
Украина,
20 октября 2014, 11:53

Как появляются законодательные нормы, плодящие правонарушителей миллионами?

Чаще всего их рождает авторитарное мышление – особая разновидность магического мышления. Достаточно поставить на листе бумаги закорючку с печатью, и люди станут такими, какими вы их хотите видеть.
24 мая 2014, 15:43

В Україні розвелося багато спеціалістів "вузького профілю широкого захвату".

Вони нічого не розуміють в економіці і виробництві, зате знають як зробити гарну картинку відбілити, возкресити і на плечах колосів з глиняними ногами повернути до влади партії політичних банкрутів.
28 апреля 2014, 21:41

Кандидат в президенти має мати досвід, програму і команду, яка здатна її втілити

Проаналізувавши попередню діяльність кандидата, не важко зпрогнозувати його подальші кроки і взнати хто буде затверджувати плани – вузьке коло людей, чи суспільство загалом.
8 июля 2014, 10:49

Деякі люди вважають себе богами.

Їх мисливці за головами дістали.
29 марта 2014, 12:44

Моральний імператив і чи знають прості солдати більше?

Вибори, як і війна завжди є війною людських світів. Хто спрощує все до кривавої сутички солдат, які зневажають тилових щурів, той готовий пожертвувати іншими. На це ні у кого немає права.
2 июля 2014, 16:32

Лето - наилучшее время посетить Эрмитаж и увидеть белые ночи в Северной столице

Эрмитаж – не только один из самых известнейших музеев в России и в Европе, но еще и самый крупный в мире среди художественных и культурно-исторических музеев.
4 сентября 2014, 14:44

Ричаги впливу бувають різними.

Поляки сміються з пропозицій наївного Жириновського. Навіщо їм Галичина і Волинь? Вони ще з часів почесного поляка - Януковича контролюють майже всю Україну.
6 января 2015, 18:59

Білі сторінки історії потрібно не ховати, а вивчати.

І когось одного не варто намагатися зробити білим і пухнастим паралельно поливаючи брудом іншого. Потрібно пробачати, але потрібно й памятати свою історію...
21 марта 2014, 14:56

Процеси, які відбуваються в Україні наша сусідка Молдова пережила ще в 2002 році

В них теж була лютнева революція в Кишиневі. Їх економічна політика була такою ж несподіваною; ті самі спекуляції і коливання від звичнішої і зрозумілішої Москви – до багатого, але скупуватого Заходу.
15 марта 2014, 16:45

Конфлікти виникають на границях культур в країнах з ослабленим потенціалом.

На територіях спільних зон впливу кількох країн з більшим потенціалом: Вірменія (Карабах), Грузія (Осетія, Абхазія), Україна (Крим), Молдова (Придністровя). Білорусію і країни Балтії рятують МС і ЄС.