Олександр Олександренко
Украина,
12 марта 2014, 15:23

В Європі і в усьому світі йде бородьба егоїзмів і панує дефіцит духу, любові.

Нема простих відповідей, але я вірю, що ці відповіді ми будемо шукати в гарній компанії. Кшиштоф Зануссі.
8 июля 2014, 11:07

Пора називати речі своїми іменами, точніше зацікавлених у загостренні конфлікту.

Раніше я писав, що не потрібно допускати до переговорів в Криму людей, які родом з Грузії, Молдови і сусідніх з цими країнами регіонів, і політиків, які мають тісні звязки з колегами з цих регіонів.
6 марта 2014, 09:04

В Києві було набагато більше порушень прав людини і невдоволених тим побоїщем.

Але захід не цікавила їх думка. Їх ставленики взяли під контроль усю країну і шкода втрачати ласий шматок у вигляді Криму, от вони і ломанулися відстоювати права ображених. Щоб ще трішки підзаробити.
5 марта 2014, 08:15

Інквізиторські уряди в Україні. Хрестові походи і їх звязок з подіями в Криму.

Усі, починаючи з політичних провокаторів і залежних від власників телеканалів журналістів, закінчуючи самими власниками, як той Мюнхаузен, оголосили війну Путіну. Це дуже схоже на парад зомбі.
4 марта 2014, 12:21

Попередній уряд довів, що важко бути об’єктивним коли залежиш від чужих кредитів

Мене не перестають дивувати наші політики і медійники, своїми повідомленнями про перемоги і паралельними закликами до своїх російських колег, припинити викривляти інформацію.
3 марта 2014, 21:41

Чому вони радіють?

До числа перемог зарахували падіння вартості акцій російських компаній і падіння рубля на 2%. Можливо, падіння гривні на 30% і початок росту цін теж є перемогою?
1 марта 2014, 21:05

Раніше політики зіштовхували захід і схід України, а тепер Росію з ЄС і США.

Раніше наші політики розводили один одного, як котенят, а тепер розводять російських і західних політиків, граючи на протиріччях ЄС, Росії і США хочуть влаштувати криваву бійню.
27 апреля 2014, 14:13

Дракон помер! Хай живе Дракон!

Сімейка президента, яка награбувала мільярди втекла, а їх місце зайняли медіамагнати. Тепер вони будуть нас грабувати і пічкати серіальним милом, щоб відволікти увагу. Пузаті нам знову тулять фуфел...
14 августа 2014, 13:27

Майбутнє України за політиками, які навчилися жити в згоді з суперниками.

Нинішня ситуаціа в Україні вимагає відкритого і оптимістично налаштованого прем’єра з вмінням досягати компромісу, дослухатися до думок простих людей і добре відчувати настрої українського народу.
23 февраля 2014, 10:57

Максимальна легітимність уряду дозволить робити непопулярні, але необхідні кроки

Необхідно уникати сутичок при розподілі, передачі влади, формувати визнання, легітимні соціально-універсальні реакції на трансформацію статусу нового прем’єра і міністрів.