UA
 

KNOCK N’LOCK™ : високі технології безпеки – вже сьогодні в Україні

28 июня 2011, 17:00
0
128
KNOCK N’LOCK™ : високі технології безпеки – вже сьогодні в Україні

Чи чули ви про замок, якого не видно у дверному полотні? Один дотик брелоку – і двері розблоковано. Чудо замкової технології виробництва ізраїльської компанії E-Lock Ltd працює за технологією бездротової передачі сигналу "Knock Code Technology". Її особливість - у передачі даних за допомогою серії ударів крізь тверді матеріали (метал, дерево, скло та пластмаса тощо).

Блокіратор встановлюється зсередини і не має зовні жодної деталі, що забезпечує абсолютний захист від спроб несанкціонованого відкриття.

Відкриття KNOCK N’LOCK™ здійснюється за допомогою брелока з цифровою клавіатурою за кодом доступу. Достатньо лише набрати код і притиснути до дверного полотна у місці, де розташований замок, – і механізм буде розблоковано. Код передається блокуючому пристрою за допомогою кодованого акустичного сигналу через полотно самих дверей всередину. Передача сигналу  - це серія з сімнадцяти ударів, що є криптостійкою комбінацією часових інтервалів між ударами і змінюється щоразу під час передачі фізичного коду та має егіміліарди (мільярд мільярдів) варіантів

У разі втрати ключа-брелока повністю унеможливлено його несанкціоноване використання шляхом підбору фізичного коду. Власникові ж досить просто придбати новий брелок.

Даний пристрій функціонує абсолютно автономно. Живлення здійснюється від літієвого елементу, ресурс якого дорівнює 3-4 рокам – при 10 відмиканнях на добу.  Фізичний код доступу складається з 4-х, 5-ти або 6-ти цифр і має мільярди можливих комбінацій.

У житловому приміщенні зазвичай KNOCK N’LOCK™  монтують на вхідні двері як додатковий замок, або використовують спеціальний блокіратор, що блокує тягу багатоспрямованного замка.
В останньому випадку не можна відкрити основний механічний замок, навіть "рідним" ключем, не розблокувавши попередньо пристрій блокіратора. 

Існують також циліндри стандарту EuroDin, які можна використовувати для замикання приміщень (в тому числі і офісних) шляхом простої заміни існуючих циліндрів на KNOCK N’LOCK™. При їх застосуванні можна буде реалізувати не тільки функцію замикання.  З KNOCK N’LOCK™  можна здійснювати аудит журналу подій, тобто, дізнатися, хто, в який день і в який час відкривав (або намагався) відкрити двері та надавати права доступу.

Додатковим рішенням стане  установка спеціального GSM -модему, який дає змогу управляти блокіратором та накладним замком за допомогою мобільного телефону та реалізовувати функції охорони приміщення і контролю положення дверей (відкриті або закриті). Всі замки працюють з фірмовим програмним забезпеченням  і надають можливість повного аудиту подій та обліку робочого часу. 

Існують моделі KNOCK N’LOCK™, які призначені для монтажу в сейфах. Вони розроблені як альтернатива до комбінацій­них або електромеханічних замків, або використовуються разом з існуючими замками.

Також замки KNOCK N’LOCK™ можна застосовувати для замикання  комерційних автомобілів та морських контейнерів і різноманітного обладнання – ігрових та торгівельних автоматів, електророзподільних шаф.

Для KNOCK N’LOCK™ доступне рішення "Один ключ" - коли використовуючи єдиний ключ KnocKey™, можна керувати різними пристроями: дверима оселі, офісу, поштової скриньки, комерційного автомобіля, сейфа тощо.

Електромеханічні блокіратори KNOCK N’LOCK™ успішно використовуються як у приватному, так і корпоративному секторах більшості розвинених країн світу. Адже така безпека -  зручна, надійна та функціональна. 

Майбутнє – за високими технологіями. Майбутнє у безпеці – за KNOCK N’LOCK™  !  

 

Про компанію:
Компанія E-Lock Ltd.  є провідним розробником і виробником інноваційних електронних рішень замикання. Вся лінійка продукції має надзвичайно високий рівень безпеки, проста та зручна у використанні і установці.  Електромеханічні замки  KNOCK N’LOCK™  повністю протистоять  традиційним методам несанкціонованого проникнення до приміщення.

SPV Company Ltd. є ексклюзивним дилером компанії E-Lock Ltd. в Україні з 2006 року.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...