UA
 

Топ-5 напитков для холодного времени годаРеклама

Корреспондент.biz,  17 ноября 2021, 17:51
0
6104
    Топ-5 напитков для холодного времени года
Фото надане рекламодавцем

Зимой в украинской климатической полосе – с Востока и до Запада испокон веков согревались не только огнем, но и алкоголем.

И по сей день сложно придумать что-то более надежное и действенное для согрева изнутри и поднятия зимнего настроения, чем крепкий алкоголь в умеренном количестве. Кстати, он всегда считался и лечебные средством от простуд.

Холодный сезон в нашей стране уже начался, поэтому самое время позаботиться о том, чтобы качественные согревающие напитки были под рукой. Выбирать при этом лучше проверенного отечественного производителя, у которого представлена широкая линейка напитков, например ООО “АБК Днепр”. В портфеле у Комбината более 10 марок крепкого алкоголя на любой вкус – от крафтовой водки до коньяков и виски. Стоит отметить, что все напитки (и не только крепкий алкоголь) у ООО “АБК Днепр” производится на современном оборудовании, с учетом всех нормативных требований украинского законодательства. Одним из главных преимуществ Комбината, которое позволяет гарантировать высокое качество алкоголя, является собственная артезианская вода, которая добывается из скважин глубиной 110 и 120 метров. Технологии производства отвечают европейским стандартам, а широкая линейка продукции позволяет выбрать напиток на любой вкус и кошелек.

Так, любители согревающего прежде всего душу напитка, который издавна употребляют в мужских клубах и компаниях, по достоинству оценят коньяки таких марок, как “Наполеон”, “ARAKS” или “Первый украинский” коньячный напиток. Эти напитки производят согласно требованиям ДСТУ 4700:2006 “Коньяки Украины. ТУ” и они полностью отвечают необходимым нормам. Для изготовления этих напитков используют спирты коньячные выдержанные импортного и отечественного производства, а после купажирования будущие коньяки “отдыхают” в емкостям с дубовой клепкой, либо в дубовых бочках и дубовых бутах, как того требуют технологии производства коньяка. Благодаря соблюдению технологий и качественному сырью, коньяки и коньячный напиток ООО “АБК Днепр” пользуются народным признанием. Кстати, согреваться этими напитками могут не только мужчины – дамам тоже они придутся по вкусу. 

 

 

Приверженцы более привычного для украинцев алкоголя оценят согревающие качества бестселлеров АБК Днепр, а именно – водки “Колос”, “Петриковская” и Петриковская “Крафтовая”. Тепло, качество и вкус этих водок, которые доступны по всей Украине знает каждый. Если говорить об этих трех марках, то “Крафтовая” серия отличается эксклюзивной рецептурой, авторской тарой для разлива и дизайнерскими этикетками и будет идеальным подарком. Все водки Комбината производятся согласно требованиям ДСТУ 4256:2003 “Водки и водки особые. ТУ”, с соблюдением всех технологических нормативов. Современное оборудование позволяет разливать до 12 тысяч бутылок в час. Вода – один из главных ингредиентов водки – из артезианских скважин, принадлежащий ООО “АБК Днепр” проходит дополнительное смягчение и обессоливание на установке обратного осмоса. Спирт для производства этого напитка используется класса Люкс, который производят исключительно из пшеницы.

 


  
Еще один напиток, который оценят настоящие мужчины и который согреет и в лютый мороз в гнусную морось – виски, в портфеле ООО “АБК Днепр” – виски “Aviator”. Этот напиток давно стал “своим” для украинцев, тем более, что “Aviator” – сугубо национальный продукт и один из первых украинских виски. Изготавливается по классической технологии, с применением зерна, обожженной дубовой бочки и чистейшей воды. Длительная выдержка, двукратная перегонка, фильтрация и разлив в авторские бутылки – все технологические процессы проходят на современном оборудовании, с соблюдением классических канонов. Знатоки уже давно оценили вкус “Aviator”, тем более, время виски уже пришло.

 

 



Бренди – культовый напиток, который согревает не только тело, но и душу в самые холодные и неприветливые времена. “Cardinal” – бренди, который выпускает ООО “АБК Днепр” и который давно известен ценителям истинного вкуса. Бренди производится по классической технологии, которая начинается с двойной перегонки коньячного виноматериала, из которого оставляется только “сердце” полученного спирта, после чего молодой коньячный спирт несколько лет хранится в дубовых бочках, набираясь цвета, аромата и вкуса. И уже потом происходит понижение градуса до 40, купажирование и разлив. “Cardinal”, изготовленный по всем технологиям – идеальное “тепло”.

 

Наконец, настойки – это не только согрев, но и сила лечебных трав, которых в производстве “Bitter”  - около 30. Производятся настойки согласно требованиям ТУ У 11.0-39977496-001:2016 “Напитки ликерные. Технические условия”, рецептур и технологических инструкций с соблюдением санитарных норм. При этом в лаборатории разрабатывается специальная рецептура, которая делает бальзам эксклюзивным. Традиционно, в изготовлении используется артезианская вода и спирт класса Люкс. Благодаря своей рецептуре, “Bitter” бывает золотистого янтарного цвета – “Gelbe bitter” и густого красного - “Rubin bitter”. Настойки в небольших количествах не только согреют, но и поднимут иммунитет.

 

Ноябрь – самое время запасаться любимыми согревающими напитками ООО “АБК Днепр”, тем более, зима обещает быть долгой и холодной.

 


Топ-5 напоїв для холодної пори року

Взимку в українській кліматичній смузі – зі Сходу до Заходу споконвіку зігрівалися не лише вогнем, а й алкоголем. І до сьогодні складно придумати щось більш надійне та дієве для зігрівання зсередини та підняття зимового настрою, ніж міцний алкоголь у помірній кількості. До речі, він завжди вважався і лікувальним засобом від застуд.

Холодний сезон у нашій країні вже розпочався, тому саме час подбати про те, щоб якісні зігрівальні напої були під рукою. Вибирати при цьому краще перевіреного вітчизняного виробника, у якого представлена широка лінійка напоїв, наприклад, ТОВ “АБК Дніпро”. У портфелі Комбінату понад 10 марок міцного алкоголю на будь-який смак – від крафтової горілки до коньяків і віскі. Варто зазначити, що всі напої (не лише міцний алкоголь) у “АБК Дніпро” виготовляють на сучасному обладнанні з урахуванням усіх нормативних вимог українського законодавства. Однією з головних переваг Комбінату, що дозволяє гарантувати високу якість алкоголю, є власна артезіанська вода, яка видобувається із свердловин завглибшки 110 та 120 метрів. Технології виробництва відповідають європейським стандартам, а широка лінійка продукції дозволяє вибрати напій на будь-який смак та гаманець.

Так, любителі напою, що зігріває насамперед душу, який здавна вживають у чоловічих клубах і компаніях, гідно оцінять коньяки таких марок, як “Наполеон”, “ARAKS” або “Перший український” коньячний напій. Ці напої виробляють згідно з вимогами ДСТУ 4700:2006 “Коньяки України. ТУ” і вони повністю відповідають необхідним нормам. Для виготовлення цих напоїв використовують спирти коньячні витримані імпортного та вітчизняного виробництва, а після купажування майбутні коньяки “відпочивають” у ємностях із дубовою клепкою, або в дубових бочках та дубових бутах, як того вимагають технології виробництва коньяку. Завдяки дотриманню технологій та якісній сировині, коньяки та коньячний напій ТОВ “АБК Дніпро” користуються народним визнанням. До речі, зігріватися цими напоями можуть не тільки чоловіки – жінки теж їх гідно оцінять.

Прихильники звичнішого для українців алкоголю оцінять зігрівальні якості бестселерів ТОВ “АБК Дніпро”, а саме – горілки “Колос”, “Петриківська” та Петриківська “Крафтова”. Тепло, якість та смак цих горілок, які доступні по всій Україні, вже давно відомі. Якщо говорити про ці три марки, то “Крафтова” серія відрізняється ексклюзивною рецептурою, авторською тарою для розливу, дизайнерськими етикетками та стане ідеальним подарунком. Всі горілки Комбінату виробляються згідно вимогам ДСТУ 4256:2003 “Горілки та горілки особливі. ТУ”, із дотриманням усіх технологічних нормативів. Сучасне обладнання дозволяє розливати до 12 тисяч пляшок за годину. Вода – один із головних інгредієнтів горілки – з артезіанських свердловин, що належить ТОВ “АБК Дніпро” проходить додаткове пом'якшення та знесолення на установці зворотного осмосу. Спирт для цього напою використовується класу Люкс, який виробляють виключно з пшениці.

Ще один напій, який оцінять справжні чоловіки і який зігріє і в лютий мороз у мерзенну мряку – віскі, у портфелі ТОВ “АБК Дніпро” – віскі “Aviator”. Цей напій давно став “своїм” для українців, тим більше, що “Aviator” – суто національний продукт та один з перших українських віскі. Виготовляється за класичною технологією, із застосуванням зерна, обпаленої дубової бочки та чистої води. Тривала витримка, дворазова перегонка, фільтрація та розлив у авторські пляшки – всі технологічні процеси проходять на сучасному обладнанні, але з дотриманням класичних канонів. Знавці вже давно оцінили смак “Aviator”, тим більше, що час віскі вже настав.

Бренді – культовий напій, який зігріває не тільки тіло, а й душу у найхолодніші та найнепривітніші часи. “Cardinal” – бренді, який випускає ТОВ “АБК Дніпро” та давно відомий цінителям справжнього смаку. Бренді виробляється за класичною технологією, яка починається з подвійної перегонки коньячного виноматеріалу, з якого залишається лише “серце” отриманого спирту, після чого молодий коньячний спирт кілька років зберігається в дубових бочках, набираючись кольору, аромату та смаку. І вже потім відбувається зниження градуса до 40, купажування та розлив. “Cardinal”, виготовлений за всіма технологіями - ідеальне тепло.

Зрештою, настоянки – це не лише зігрівання, а й сила лікувальних трав, яких у виробництві “Bitter” – близько 30. Виготовляються настоянки згідно з вимогами ТУ У 11.0-39977496-001:2016 “Напої лікерні. Технічні умови”, рецептур та технологічних інструкцій з дотриманням санітарних норм. При цьому у лабораторії ТОВ “АБК Дніпро” розробляється спеціальна рецептура, яка робить бальзам ексклюзивним. Традиційно, у виготовленні використовується артезіанська вода та спирт класу Люкс. Завдяки своїй рецептурі, “Bitter” буває золотистого бурштинового кольору – “Gelbe bitter” та густого червоного – “Rubin bitter”. Настоянки у невеликих кількостях не лише зігріють, а й піднімуть імунітет.

Адже, листопад - саме час запасатися улюбленими напоями, що зігрівають ТОВ “АБК Дніпро”, тим більше, що зима обіцяє бути довгою і холодною.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине
ТЕГИ: алкоголь
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...