UA
 

Зірки Land Rover на автосалонах 2011 в Шанхаї та Нью-Йорку

26 апреля 2011, 09:47
0
4
Зірки Land Rover на автосалонах 2011 в Шанхаї та Нью-Йорку

- Дебют Range Rover Autobiography Ultimate Edition, найрозкішнішого Range Rover всіх часів

- Range Rover 2012 модельного року – нові функції та оновлені характеристики

- Лінійка абсолютно нових Range Rover Evoque з усіма опціями персоналізації

Land Rover, 19 квітня 2011 року – з всесвітнім приростом продажів у 29%, автомобілі  Range Rover займуть центральне положення на стенді Land Rover шанхайського та нью-йоркського автосалонів.

 Range Rover Autobiography Ultimate Edition – найрозкішніший з Range Rover за всі часи існування бренду – буде вперше представлений в Китаї та Північній Америці.  Лише 500 автомобілів цієї ексклюзивної версії будуть представлені по всьому світу та створені відповідно до смаку кожного клієнта.  Вже будо прийнять більш ніж 150 замовлень з Китаю та  близько 50 з США.

 Ultimate Edition пропонує небачений рівень розкоші та комфорту як для водія так і для пасажира - два незалежно регульованих задніх сидіння з алюмінієвим столиком для ноутбука та охолоджувач напоїв. Увага до деталей відображається у шкірі ручної обробки, оздобленні алюмінієм та підлозі багажного відділення з тикового дерева, яке використовується у розкішних яхтах.  Вперше до стандартної комплектації автомобіля входять два планшети Apple iPad. 

Абсолютно новий Range Rover Evoque дебютує в Китаї на автосалоні в Шанхаї, коли його презентує Джон Едвардз, бренд директор Land Rover.

 Range Rover Evoque також займе центральне положення на стенді  Land Rover в Нью-Йорку – набільшому в світі ринку Range Rover. Продажі у Північні Америці, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, виросли на 22% оскільки клієнти з захватом сприймають визначний рівень розкоші, дизайну та комфорту, який пропонує британський бренд.  Очікується, що Range Rover Evoque приведе до бренда нову групу клієнтів.

Range Rover 2012 модельного року буде представлений як на автосалоні в Шанхаї, так і в Нью-Йорку. До оновлень 12MY входить розмаїття кольорів екстер’єру, нові  20" V-спицеві легко сплавні колісні диски та нові кольори оздоблення інтер’єру. 

www.landrover.ua (http://www.landrover.ua/)

 

 

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...