UA
 

У Клубу "Дисконтна картка "Молоді Регіони" новий партнер

26 апреля 2011, 15:38
0
8
У Клубу  Дисконтна картка  Молоді Регіони  новий партнер

У Клубу "Дисконтна картка "Молоді Регіони" новий партнер. До проекту долучився центр культури, історії та дозвілля "Парк Київська Русь". Згідно з підписаною угодою, усі члени Дисконтного Клубу зможуть відвідати заклад відпочинку, придбавши вхідний квиток з 20-% знижкою.

"Напередодні весняних свят та літніх канікул така знижка буде дуже актуальною для кожного члену Дисконтного Клубу. Це чудовий спосіб відпочити, весело та доступно провести вихідні з друзями, або родиною", – зазначає голова правління клубу "Дисконтна картка "Молоді Регіони" Альона Дегрик.  

Вона додала, що раніше ВМГО "Молоді Регіони" також заключили договір про партнерство в рамках проекту "Дисконтна картка" з "ІмексБанком". В рамках підписаної угоди, члени ВМГО "Молоді Регіони" матимуть особливі умови на обслуговування у банку та користуватимуться додатковими пільгами. Договір підписано строком до 2016 року. 

Нагадаємо, "Дисконтна картка Молоді Регіони" – це ексклюзивний закритий клуб членів ВМГО "Молоді Регіони". Власники Дисконтних карток мають знижки на різноманітні товари та послуги, що реалізуються у вітчизняній торговельно-розважальній мережі. Зокрема, на продовольчі товари, одяг, взуття, побутову техніку та електроніку, ліки та товари для здоров’я, книги, туристичні та медичні послуги та багато іншо

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...