UA
 

Початок будівництва офіс-центру класу А в передмісті Києва

6 октября 2008, 10:18
0
17
Початок будівництва офіс-центру класу А в передмісті Києва

Компанія GLD INVEST GROUP почала будівництво офіс-центру площею 6 000 м² в передмісті Києва

West Gate Office – офіс-центр площею 6 000 м²

Шестиповерховий офіс-центр будується на території логістичного комплексу, до складу якого вже ввійшли два складських приміщення. Будівництво офіс-центру почалося восени 2008 року. Закінчення будівництва заплановано на середину 2009 року.

 

Площа офіс-центру складає 6 000 м², передбачених під офісні приміщення класу А по типу open-space з оздобленням, ресторан та торгові приміщення. Будівля буде забезпечена трьома ліфтами та паркінгом. Офіс-центр знаходиться в 1 км від міста та має прямий вихід на магістраль Київ-Житомир.

 

"Той факт, що компанія GLD INVEST GROUP продовжує будувати та запускає нові проекти  в важкий період для ринку нерухомості, виправдовує вибрану нами стратегію, головна ціль якої заповнити ринок об’єктами, на які є попит," - коментує Клемент Лер,  Генеральний директор   GLD Invest Ukraine.

 

West Gate Logistic – логістичний комплекс площею 95 000 м²

West Gate Logistic, другий логістичний об’єкт класу А, розроблений холдінгом GLD Holding GmbH в Україні, до складу якого входять два складських приміщення, знаходиться в 1 км від міста та займає територію понад 95 000 м². Об’єкт 1 площею 7 500 м² був зведений в період з березня 2007 року по лютий 2008 року та повністю зданий компанії Mary Kay. Будівництво об’єкта 2 площею 87 500 м² заплановано завершити в кінці 2008 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...