UA
 

18 октября будут вручены премии в рамках программы Business Olimp AwardsПРЕС-РЕЛІЗ

20 октября 2008, 11:37
0
23
18 октября будут вручены премии в рамках программы Business Olimp AwardsПРЕС-РЕЛІЗ

Аудиторська компанія «Аксьонова та партнери» - лауреат всеукраїнських професійних премій Business Olimp Awards

За динамічний розвиток, впровадження належного рівня консультацій відповідно до Міжнародних стандартів аудиту та розширення діяльності у нових сегментах ринку Аудиторська компанія "Аксьонова та партнери" нагороджена номінацією "Ефективний аудит міжнародного зразка".

 

Церемонія нагородження Лауреатів всеукраїнських професійних премій Business Olimp Awards відбулася в Українському домі 18 жовтня 2008 р.

 

C:\Users\Олена\Documents\FOTO\Business Olimp Awards\IMG_0269.JPGГенеральний директор, Олена Макеєва, отримала символи професійного визнання – бронзову статуетку, золотий значок та почесний диплом Українського фінансового олімпу.

 

"Для нас це велика честь отримати таку професійну нагороду. Вважаємо це визнанням професіоналізму нашої команди та якості наших послуг з боку клієнтів компанії та української фінансової еліти. Насамперед це заслуга нашої професійної команди аудиторів, бухгалтерів, які залишаються відданими своїй професії, Міжнародним стандартам аудиту та своїй компанії. Наші послуги і надалі відповідатимуть міжнародним стандартам якості, що є запорукою розвитку ринку аудиторських послуг в Україні".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...