UA
 

life:) продовжує вдосконалювати якість і потужність мережі

20 октября 2008, 15:16
0
7
life:) продовжує вдосконалювати якість і потужність мережі

Київ. 20 жовтня 2008 року. Оператор мобільного зв'язку life:) оголошує про своє рішення продовжувати інвестувати в свою мережу з метою збільшення покриття і можливостей, а також для підвищення її якості та впровадження передових інноваційних технологій.

Будучи лідером ринку в 2008 році за показниками чистого приросту абонентів, при збільшенні бази активних абонентів на 80% у першій половині цього року та у відповідності з триваючим зростанням абонентської бази, life:) витратить 300 млн. дол. США в 2008 році додатково до ~ 677 мл. дол. США, вкладених з моменту створення мережі до кінця 2007 року. Поряд з поточними інвестиціями в найближчі роки, life:) прагне охопити 98% української географії протягом 2 років, збільшити ємність мережі на 70% до кінця першої половини 2009 року і подвоїти її в наступному році.

 

Вдосконалення мережі буде здійснюватися не тільки на основі базових мережевих параметрів: якість, технології, потужність та покриття. life:) також буде збирати відгуки і продовжувати оцінювати досвід своїх абонентів, зробивши метою ефективних інвестицій в мережу максимально можливе задоволення клієнтів.

 

Інвестиції в існуючу комерційну радіо- та базову мережу будуть плануватись і розроблятися для технологій GSM/EDGE, 3G, HSPA+ та WIMAX. Більш висока швидкість передачі даних і зниження затримок в мобільній мережі зроблять можливим більш ефективне інтерактивне спілкування. Більш швидкісний вихідний канал забезпечить поліпшення послуг у таких галузях, як відео-конференції, швидке завантаження відео-кліпів, музичних частин, завантаження споживацького контенту і відправка електронної пошти з додатками, а також кращу продуктивність для інтерактивних онлайн ігор.

 

Як зазначив Генеральний директор компанії life:) Тансу Єен: "Будучи динамічною компанією, яка активно залучає нових клієнтів, ми розуміємо важливість високої якості мережі, що дасть нашим абонентам найкращі можливості, і ми будемо продовжувати вкладати кошти для забезпечення найкращої якості мережі на ринку".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...