Дмитро Снєгирьов
1 июля 2022, 22:26

Про "героїчний вояж на фронт" Шойгу, теракт у Лисичанську, зраду Нацполіції і ст

У Харківській області створено поганий прецедент: зрадник отримав 2 роки умовно!
1 июля 2022, 22:13

Луганщина: Лисичанськ в напівкільці, але війська окупанта виснажені і втрачають

Інформація російських пропагандистів про те, що Лисичанськ нібито вже оточений і противник контролює значну частину міста, не відповідає дійсності.
30 июня 2022, 23:33

Луганщина: окупанти штурмують Лисичанськ без форсування ріки - підтягнули "Сонце

Ворог продовжує активні наступальні дії на Лисичанському напрямку та намагається шляхом ураження подавити нашу оборону. Наразі противник веде наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії в районі Лисичанського нафтопереробного заводу, бойові дії тривають.
30 июня 2022, 23:25

Росіяни передислокують понтонно-мостову техніку на Луганщині: є координати.

Інформація, отримана місцевими джерелами "Правої Справи", була передана представникам розвідтовариств. Крім того, інформація щодо передислокації потнтонної техніки була озвучена мною під час прямих етерів на провідних телеканалах України.
28 июня 2022, 14:23

Картини, написані душею: киянка, чиї руки через жахливе ДТП функціонують на 30%,

Хоча руки Іри поки працюють лише на 30%, її це не зупинило. Дівчина придбала мольберт, знайшла онлайн-уроки і сама вгадала й сконструювала пристрій, який допомагає їй тримати пензлі. Свої картини – фантастично красиві олійні пейзажі, малюнки тварин, біблійні сюжети
26 июня 2022, 15:51

Україна може остаточно вирішити проблему Зміїного.

Наразі саме базування росіян на Зміїному є найбільшою проблемою для чорноморських портів Одещини та дозволяє окупантам перекрити вихід у територіальні води Румунії й відповідно гирло Дунаю.
23 июня 2022, 13:17

Луганщина: поблизу Сєвєродонецька зафіксували новітні системи ППО окупантів.

Варто зауважити, що передислокація в район бойових дій зенітно-ракетного комплексу С-300В4 пов'язана з успішними ударами ЗСУ по тилових базах противника в районі Красного Луча (Хрустальний) та Попасної.
22 июня 2022, 15:46

Луганщина: чого чекати від боїв за Лисичанськ і Сєвєродонецьк.

Плани росіян щодо оперативного оточення українського угруповання у районі Сєверодонецька, Лисичанська – зірвані. Про оперативне оточення не йдеться. До того ж ЗСУ контролюють "дорогу життя" Бахмут-Лисичанськ, хоч вона і перебуває під вогневим ураженням противника.
22 июня 2022, 15:38

ЗСУ відбили спробу прориву росіян біля Тошківки на Луганщині: спрацювала артилер

Станом на 20 червня локалізована загроза розширення російського фронту поблизу Попасної. В напрямок Лисичанська вони намагаються протиснути українську оборону, щоби унеможливити сценарій можливого форсування природної перешкоди — річки Сіверський Донець.
19 июня 2022, 18:01

Нова риторика і важка зброя: що Макрон і Шольц насправді привезли до Києва.

Зверну увагу на зміну риторики французького президента Еммануеля Макрона. Якщо ще нещодавно він пропонував "зберегти обличчя" путіна й наполягав виключно на дипломатичному характері припинення війни, то наразі, маючи карт-бланш у вигляді закінчення парламентських виборів у власній країні, він може більше не загравати певним чином зі своїми виборцями.