Дмитро Снєгирьов
22 октября 2020, 10:04

Українська делегація на переговорах ТКГ може таємно іти на компроміси з агресоро

На мою думку, українська сторона в переговорах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську таємно намагається іти на поступки країни-агресору по Донбасу. На такий висновок наштовхує низка останніх подій, заяв і фактів.
22 октября 2020, 10:02

Про будівництво двох баз ВМС, або Що заважає налагодити ефективну співпрацю Укра

Важливо розглядати розбудову військово-морського флоту України виключно в аспекті забезпечення вільного судноплавства одночасно Чорного й Азовського морів. І подавати це в аспекті деокупації незаконно анексованого Криму.
21 октября 2020, 16:23

Пожежі на Луганщині виникли через умисні підпали.

Переконаний, що попри всі оптимістичні заяви, правоохоронним органам доведеться роз'яснити українському суспільству причини масштабних пожеж на Луганщині, що сталися за останні три місяці.
21 октября 2020, 16:15

Зміна форматів переговорів і "вільні економічні зони" не допоможуть реінтегрува

На мою думку , такі заяви Олексія Рєзнікова свідчать про те, що представники міністерства з питань реінтеграції окупованих територій, не мають ані "дорожньої карти", ані загального уявлення про механізми завершення війни та повернення тимчасово окупованих територій у законодавче і правове поле України.
16 октября 2020, 22:28

Росія буде намагатися використати військовий конфлікт на Кавказі для легалізації

Переконаний, що Росію не влаштовує нинішня ситуація у Вірменії. Припускаю, що до нинішнього воєнного загострення у Нагірному Карабаху причетний Кремль – таким чином Москва хоче домогтися поразки Вірменії, спровокувати політичну дестабілізацію всередині країни й усунути політичний режим Пашиняна.
16 октября 2020, 22:26

Запровадження вільної економічної зони на Донбасі знімає відповідальність з РФ,

Підсумовуючи зазначу, що пропозиція про створення вільних економічних зон свідчить про те, що Україна фактично взяла на себе зобов’язання ратифікувати політичну частину Мінських домовленостей, і профінансувати відновлення інфраструктури й економіки не тільки контрольованих ЗСУ, але й окупованих територій Луганської і Донецької областей. Водночас, зазначу , що Росія опиняється за рамками цього процесу та з неї знімається відповідальність, як з країни-окупанта, за відшкодування нанесених збитків економіці України.
15 октября 2020, 14:30

Війна на Донбасі – це прямий наслідок бездіяльності офіційного Києва в Криму

Якби українська влада захистила Крим, не було б війни на сході. Війна на Донбасі – це прямий наслідок бездіяльності офіційного Києва в Криму.
15 октября 2020, 14:28

Через бездіяльність чиновників Луганщина опинилася на порозі червоної зони каран

З огляду на ці факти,зазначу, що звітуючи про жорсткі карантинні заходи, успішну боротьбу з коронавірусною інфекцією, керівництво Луганської області вводило в оману не лише Міністерство охорони здоров’я, але і політичне керівництво країни. Це призвело до того, що сьогодні вже контрольовані райони Луганської області опинилися в зоні епідеміологічного лиха і половина з них наближаються до "червоної зони".
14 октября 2020, 12:45

Свободівець зі Стрия знявся з виборів... через російський паспорт

Варто зазначити, що Юрович особисто підтвердив ІА ZAXID.NET, факт отримання російського паспорту у 2012 році. Утім він запевнив, що паспорт не дійсний. Проте, за інформацією ЗМІ, у російський реєстрах паспорт Юровича досі значиться чинним.
14 октября 2020, 12:27

В Луганській області на місці масштабних лісових пожеж знайдено засоби і знаряд

Варто зазначити, що оприлюднена телеканалом Донбас Онлайн інформація про знайдене знаряддя підпалу фактично спростовує офіційні версії правоохоронних органів щодо обставин і причин виникнення масштабних лісових пожеж на Луганщині.