Дмитро Снєгирьов
5 ноября 2020, 09:01

Про реакцію ЄС щодо скандалу з КСУ, Або чого очікувати від Європи?

Якщо на даному етапі в Україні поглибиться конституційна криза, то тобі з впевненістю можна сказати про відкат країни на старі позиції "домайданівського" періоду. Отже, на порядку денному питання не тільки про безвізовий режим, а й функціональність самої української держави
3 ноября 2020, 19:18

Хто стоїть за скандальними рішеннями КСУ і кому це вигідно?

Президент України Зеленський подав до ВРУ законопроект, яким пропонує звільнити весь склад КС.
31 октября 2020, 15:51

Загострення бойових дій на Донбасі пов’язане з ротацією військових РФ і приїздом

Зверну увагу на той факт, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України ніяк не відреагувало на цю ситуацію. На мою думку, прорахувати такі події можна елементарно, адже за 7 років війни уже стало звичкою, що ротація бойовиків відбувається 20 числа кожного місяця.
29 октября 2020, 16:00

Павуки в банці: хто стоїть за загибеллю російського командира батальйону «Призра

Стосовно самого Карякіна, зауважу, що він старанно копіює манеру поведінки своїх ідейних вчителів з числа співробітників органів державної безпеки-сспочатку лідер опозиції усувається, в його загибелі звинувачуються зовнішні вороги, а потім пам’ять загиблого увічнюється в назвах вулиць і учбових закладів.
26 октября 2020, 12:13

Про силове звільнення Донбасу: чи можливо реалізувати запропонований в РНБО сце

Подібні заяви з боку Кривоноса — скоріше політичні. Тим більше, що він міцно асоціюється з експрезидентом Порошенком. Наскільки допустимі такі висловлювання з вуст держслужбовця? Тут оцінку має давати керівництво РНБО.
25 октября 2020, 10:54

Народний депутат Кіт просить СБУ розслідувати російське громадянство Пальчевсько

Варто зауважити, що у період із лютого 2019 року по березень 2020-го Андрій Пальчевський неодноразово брав участь у програмах на телеканалі "Россия 1". Примітно, що під час одного з ефірів за участі Ольги Скабєєвої він заявив, "що більше ви будете нас лаяти, то далі ми будемо від нашого щасливого дня возз'єднання".
24 октября 2020, 16:47

Дмитро Снєгирьов відповідає на важливі питання до влади на цьому тижні. Політика

Політика Навиворіт. Українська пізнавальна програма на ютубі, про новини політики, влади і діячів країни.
24 октября 2020, 10:10

Андрія Пальчевського занесли у базу сайту "Миротворець".

В свою чергу засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон висловив припущення, що Пальчевський досі працює на російські спецслужби, і закликав українські спецслужби оприлюднити інформацію про це.
23 октября 2020, 14:15

Питання загальної амністії терористів "ЛДНР" взагалі не варто піднімати

Україна повинна зайняти жорстку позицію, бо йдеться про збереження територіальної цілісності країни. Мати подразник у вигляді амністованих бойовиків, які зі зброєю в руках продемонстрували свою позицію щодо територіального та політичного устрою України, – це нерозумно.
23 октября 2020, 14:13

Три роки знадобилося детективам НАБУ для викриття злочинної схеми на Луганщині

Це далеко не перший випадок, коли після оприлюднення матеріалів аналітичного відділу ГІ "Права Справа" щодо корупційних схем правоохоронні органи змушені реагувати у вигляді оголошень про підозру.