Дмитро Снєгирьов
22 января 2021, 08:18

Вугільна окупація: чому Росія не поверне Донбас з відходом Путіна

Політика РФ не зміниться від того, чи є при владі Володимир Путін, чи його нема. Той же Олексій Навальний досить неоднозначно висловлюється щодо окупації Криму. Це свідчить про те, що так звана російська опозиція не збирається віддавати Україні території.
19 января 2021, 23:35

Україна потрапила у московську пастку

Треба наполягати, що Мінські домовленості недійсні. Їх укладали під зовнішнім примусом. Тривала Дебальцевська операція. А будь-який міжнародний документ, укладений під зовнішнім примусом, є недійсним.
16 января 2021, 21:52

Як спецслужби світу борються за вакцину від COVID-19.

Вважається, що для формування колективного імунітету необхідно, аби було вакциновано 60 відсотків населення. Хто поїде як турист і інвестор в країну, коли відсоток вакцинованого населення не перевищує арифметичної похибки?
15 января 2021, 23:47

Росія використає «плівки» у справі Шеремета, аби нашкодити Україні на світовій а

Головне в цій ситуації те, що російські спецслужби реалізують в українському інформаційному просторі інформаційно-психологічну спецоперацію, що має завдати Україні економічних збитків, а також погіршити політичний клімат всередині країни і на міжнародній арені.
14 января 2021, 18:12

РФ використовує «плівки Шеремета» одночасно проти Білорусі, Азербайджану й Украї

Тобто, сьогодні російські спецслужби розгорнули широку багатовекторну операцію – працюють одночасно по Азербайджану, Україні та Білорусі. Використовують «плівки Шеремета» для тиску і нанесення шкоди інтересам одночасно трьох держав.
11 января 2021, 21:39

Російська вакцина від COVID-19: що чекає мешканців окупованих територій Донбасу

Росія має намір використовувати території квазіутворень для проведення 3-го - клінічного - етапу випробувань вакцини. У так званій «сірій зоні», де можна приховати сліди будь-якого злочину, де картина реальності спотворена так, як хочеться кремлівським кураторам, легше замовчати факти смертності від вакцинації не сертифікованим препаратом.
9 января 2021, 12:22

Арестович захоплює інформаційний порядок денний на папері.

За словами Арестовича, первісне повідомлення 17 грудня, в якому йшлося про те, що військовий, «за попередніми даними, 14.12.20, перебуваючи у стані сп’яніння, здійснив самовільний перехід на бік противника (без зброї) і помер від алкогольної або наркотичної інтоксикації», з’явилося через «технічну помилку».
7 января 2021, 22:43

«Плівки» Шеремета – багатовекторна операція спецслужб РФ.

Крім того, «плівки» у справі Павла Шеремета «з’явилися дуже вчасно» і я не виключаю, що це контрольований витік інформації з боку Російської Федерації. Переконаний, що таким чином, Кремль б’є одночасно по двох цілях – по Україні і по президенту Білорусі Александру Лукашенку.
31 декабря 2020, 13:15

Кривоноса звільнили з РНБО за провал організації тероборони і політичну критику

Переконаний, що Сергій Кривонос чудово усвідомлював можливість свого звільнення. Останньою краплею на цьому шляху, на мою думку, стала критика заяви президента щодо тотальної мобілізації у випадку широкомасштабної війни України з Росією.
28 декабря 2020, 22:23

Про звільнення з посади начальника ГУР МОУ, або «Охрана отмєна»

Звертаю увагу політичного і військового керівництва України, що оприлюднення недостовірної інформації свідчить про низький рівень поінформованості української розвідки щодо перебігу подій на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.