Дмитро Снєгирьов
4 декабря 2020, 15:00

Дмитро Снєгирьов: як закінчити війну на Донбасі?

Україні потрібно наполягати на перемовинах з самою Російською Федерацією, а не з квазіоб'єднаннями типу "ЛНР" і "ДНР". На думку Дмитра Снєгирьова Україні потрібно наполягати на історичній перспективі звільнення окупованих територій за прикладом Німеччини та Франції.
4 декабря 2020, 09:36

Про призначення Арестовича позаштатним радником, або «Де я знайду порядних людей

У дивні часи живемо. Боротися з фейками буде людина, яка останні роки, власне, їх і поширювала в інформаційному просторі.
2 декабря 2020, 20:34

ОБСЄ: Бойовики на Донбасі використовують російський комплекс радіоелектронної бо

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою. Росія випробовує в Донбасі свою новітню зброю і тактику, застосовуючи техніку для створення радіоелектронних перешкод для зв’язку. Бойовики активно використовують проти ЗСУ засоби радіотехнічної розвідки (РТР) та радіоелектронної боротьби (РЕБ).
30 ноября 2020, 20:25

На тлі заяв США про посилення впливу в чорноморському регіоні, Україна має форсу

Україні слід посилити співпрацю з країнами цього регіону, передусім з Грузією та Вірменією, і намагатися сформувати військово-політичний блок з дружніх для себе країн. Це завадить Росії зайняти панівне становище в акваторії Чорного моря.
29 ноября 2020, 16:09

Дмитро Снєгирьов назвав справжню причину пожеж в Луганській області:«Вони виникл

Аналіз ситуації, на думку ведучого, свідчить про організовані умисні підпали задля подальшої вирубки лісу-кругляку, а розповсюдження вогню сталося, зокрема, через непрофесійність рятувальників і слабку реакцію місцевої влади на ситуацію.
29 ноября 2020, 11:57

Крах перемовин і удар по Мінських угодах: план для України щодо Донбасу.

Україні потрібно наполягати на перемовинах з самою Російською Федерацією, а не з квазіоб'єднаннями типу "ЛНР" і "ДНР", і не робити на сьомому році перемовин великі очі від подиву, що Росія нібито визнала себе учасником конфлікту.
26 ноября 2020, 23:11

«Агенти Кремля» в Україні, або «Полювання на відьом» на тлі пандемії коронавірус

Відкритим залишається питання щодо заяви Головного управління розвідки Міністерства оборони України про активізацію з боку спецслужб РФ заходів з дискредитації вищого державного та військового керівництва України. На мою думку, російським спецслужбам немає потреби використовувати журналістів та агентів впливу, у т. ч. на території України. На мій погляд, ГУР МОУ подібними заявами сам виступає у ролі «агентів Кремля» і дає підстави для дискредитації вищого державного та військового керівництва України.
25 ноября 2020, 14:36

Закриття КПВВ дозволило знизити рівень захворюваності на COVID-19 в Луганській о

Призупинення пропуску людей на КПВВ у Станиці Луганській дало можливість призупинити розповсюдження COVID-19. Зі слів Жданова, близько 20 % від загальної кількості захворілих на Луганщині –це мешканці окупованих територій, які перетинали умовну лінію розмежування.
24 ноября 2020, 11:03

Український план «Б», або Чи дійдуть миротворці до Донбасу?

Навіть у американських політиків є розуміння того, що миротворчі місії ніколи не вирішували конфлікти, а лише заморожували їх. «Дуже рідко розгортання миротворців робить щось інше, окрім як закріплює присутність цих сил назавжди», - заявив екс-посол США в ООН Джон Болтон.
23 ноября 2020, 16:26

Російські окупанти продовжують провокації, активно мінуючи місцевість біля позиц

Згадані факти свідчать про порушення окупантами низки міжнародних договорів, зокрема Оттавської конвенції щодо заборони або обмеження застосування мін, мін-пасток, інших пристроїв, заборони застосування, виробництва та передавання протипіхотних мін тощо.