Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
6 июля 2015, 15:58

Україна допомагає бойовикам зняти напругу на окупованому Донбасі

Кому, скажіть, віддавати ті мінімальні економічні ресурси, які в неї є: жителям «ДНР - ЛНР» або жителям підконтрольних територій? Відповідь, як на мене, очевидна.
3 июля 2015, 09:01

Російські окупанти зробили ставку на Дрьомов

За певними ознаками, російські куратори на тимчасово окупованих землях Луганщини роблять ставку тепер не на громадянина РФ Миколу Козіцина, а на місцевого отамана Павла Дрьомова. Це підтверджується тим фактом, що зброя та обмундирування з останнього т.зв."гуманітарного конвою" були спрямовані найбільш активному на сьогодні стаханівсько-первомайскому козацькому угрупуванню, яке й очолює Павло Дрьомов.
1 июля 2015, 17:11

Як ОУН у Львові відновлювала Українську державу, або Чому Гітлер наказав знищити

СРСР зображують оплотом антифашизму, хоча до війни той мав теплі стосунки з Гітлером.
30 июня 2015, 15:31

Хто і навіщо підірвав міст в Троїцькому

22 травня 2015 року речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого наступу російсько-терористичних груп відповів, що наступ м
26 июня 2015, 16:38

Контрабанду на Донбасі подолає програма «вугілля в обмін на продовольство»

Говорити про контрабанду в прифронтових районах Донбасу не можна, тому що цей термін можна застосовувати лише до суб’єктів міжнародного права – державам.
19 июня 2015, 15:28

Бойовики готуються штурмувати українські позиції на Бахмутській трасі

Бойовики провели масштабні танкові навчання на території Слов’яносербського району Луганської області.
16 июня 2015, 19:31

Бойові дії в Мар"їнці: наступ чи спроба прибрати російських радикалів.Ч.3

Підсумок. За тиждень до початку активних бойових дій і провального наступу в районі Мар"їнці російські спецслужби починають спецоперацію,мета якої вивести з під удару лідера ДНР Захарченка.
14 июня 2015, 20:35

''ВОЖДЬ БОГОМ ДАНИЙ І ПРАВДИВИЙ''

Євген Коновалець не лишив по собі багатої літературної спадщини. Але відомі його слова, що мусять бути викарбувані в серці кожного українця: "Як не буде в нас сили, не осягнемо нічого, хоч би все найк
14 июня 2015, 00:14

Бойові дії в Мар"їнці: наступ чи спроба прибрати російських радикалів.Ч.2

Паралельно з ліквідацією непідконтрольних козачих формувань на територіях республік починаються арешти т.зв.російських добровольців.1 травня,під час проведення мітингу співробітниками "міністерства держбезпеки" "Донецької народної республіки" були затримані Андрій Милюк, Наталя Чернова і Марія Крилова, активісти політичної партії "Інша Росія" Едуар
9 июня 2015, 13:55

Бойові дії в Мар"їнці: наступ чи спроба прибрати російських радикалів

Може це була гра на грані фолу спеціальних структур сусідньої держави, яка руками Захарченко і ЗСУ спробувала вирішити для своєї країни питання подальшої долі радикально налаштованих співвітчизників, які беруть участь у збройному конфлікті на Сході України?