Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
8 июня 2015, 22:14

РНБО на півроку спізнилася з інформацією

Спитаю, але відразу вибачаюсь за свою погану французьку, у очільників відповідних служб: "На...уя (навіщо) нам структура, яка лише (!) через півроку, практично слово в слово, дублює інформацію громадської організації, яка сам на сам, без підтримки держави, веде боротьбу з окупантами на Сході України?"
19 мая 2015, 16:32

"Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире!"

Луганчанин, який стояв на блокпостах сепаратистів, отримав умовний термін.
16 мая 2015, 11:01

Як активісти та Москаль на смерті Темура Юлдашева попіарилися

Губернатору Москалю та волонтерам з активістами,які таким чином вирішили привернути увагу до факту свого існування, нагадую, що родина луганського героя Темура Юлдашева, який загинув 24 серпня на Савур Могилі, через бюрократичну тяганину до сих пір не може витребувати його тіло і поховати.
13 мая 2015, 01:38

СБУ звернуло увагу на тих, хто рве Україну ще й з Заходу

Останнім часом на Закарпатті, у зв'язку з проведенням АТО на Сході України, активізувалися політичні сили, які сповідують ідею відокремлення краю від України
8 мая 2015, 12:41

Як луганські комуністи обстоюють інтереси загарбників і терористів

Останнім часом чую все більше сумнівів у правильності заборони КПУ та комуністичної ідеології. Щоб у занадто совісливих та европейськи налаштованих панів не виникало таких марних думок, розповім вам про роль комуністів Луганщини у тих кривавих подіях, які й досі відбуваються на сході України.
7 мая 2015, 21:58

Плотницький усуває конкурентів

В той час, як в українських ЗМІ активно обговорюється тема арешту російськими спеціальними службами лідера самопроголошеної "ЛНР" та його депортація на територію РФ, сам Плотницький, який не читає українські ЗМІ, тому і не в курсі, що його арештували, проводить послідовну лінію на фізичне усунення конкурентів, і роззброєння непідконтрольних йому військових формувань.
4 мая 2015, 12:45

Мережею поширюється фейкове фото начебто від імені Служби безпеки України

На фото,яке поширюється в мережі від імені Служби, в центрі емблеми замість Знака Княжої Держави Володимира Великого зображення грифона.
24 апреля 2015, 14:42

Син директора "Фармації-ЛНР", що постачає ліки терористам, вчиться у Харкові

Син генерального директора "Фармація-ЛНР" вчиться в елітному навчальному закладі України.
22 апреля 2015, 11:58

Україні загрожує наплив підробленого алкоголю та ліків з "ДНР" й "ЛНР"

Україна стоїть перед загрозою насичення внутрішнього ринку контрафактними алкогольними, тютюновими виробами та лікарськими препаратами виробництва самопроголошених республік "ЛНР" та "ДНР".
20 апреля 2015, 12:20

В структурі "МВС ЛНР" діє підрозділ, який займається ліквідацією бойовиків

Реальною владою на неконтрольованих територіях Луганської і Донецької областей були і залишаються колишні співробітники силових структур, які перейшли на бік заколотників,і на сьогодні очолюють профільні міністерства т.зв. республік.