Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
22 августа 2015, 15:30

"Старшому братові" всупереч: як Казахстан і Білорусь захищаються від російської

Як бачимо, сусіди виявилися завбачилвими і зрозуміли, що краще арештувати або посадити до психіатричної лікарні одного проросійського активіста, ніж перетворити на психіатричну лікарню з російським колоритом всю країну.
21 августа 2015, 07:09

Крах бригади «Привид»

Бригада «Привид», один з найбільш боєздатних підрозділів ЛНР де- факто припинив своє існування, «перетворившись на клоаку з безперервних чвар, особистих амбіцій і взаємних звинувачень "
20 августа 2015, 20:00

"Мовчання – шлях до забуття" - Прибалтика пам’ятає. А ми?

23 роки український уряд робив вигляд, що українізація Донбасу - це справа виключно приватних осіб. Так було і в останні роки, коли моїм власним коштом на Луганщині були створені оздоровчий патріотичний табір та перша на Сході України,за 23 роки Незалежності,Українська книгарня «Східна брама», та відкрита низка українських бібліотек. Держава жодним чином не підтримала мої ініціативи,більше того - створила всі умови щодо закриття цих культурологічних проектів.
20 августа 2015, 20:01

Син ідеолога «ЛНР» живе в столиці «хунти»

Пане Юрію, Вам є чим «пишатися», тому будьте послідовні-заберіть свого сина зі столиці «злочинної хунти». Хоча би заради його «спокійного» майбутнього в Вашій «республіці», яку Ви так палко виборюєте
18 августа 2015, 19:42

В «ДНР» під час проведення прес-конференції готуються оббрехати Україну

Судячи з інформації,яка надходить з Донецька, очільники «республіки» планують проведення аналогічної прес-конференції,але на цей раз – з одним «затриманим підпільником», який за задумом спецслужб ДНР повинен буде надати фальшиві свідчення про плани українського командування та діяльність українського підпілля в Донецьку.
17 августа 2015, 10:09

В «ЛНР» відмовилися від планів проведення провокаційної прес-конференції

Це вже вдруге, коли завдяки успішній діяльності розгалуженої мережі підпільних груп,які успішно діють на окупованих територіях Сходу України, ГІ «Права Справа» результативно спрацювала на випередження
16 августа 2015, 11:56

Росія відмовилась видавати паспорти мешканцям окупованого Сходу України

Таким чином, всі заяви лідерів місцевих бойовиків про можливу видачу жителям квазі республік російських паспортів є фейковими. В інформаційному просторі України ця інформація розповсюджується силами, зацікавленими у нагнітанні ситуації всередині країни.
15 августа 2015, 13:43

Священик-сепаратист з голодуючих Ровеньків літає на відпочинок до Криму на літак

І на останок. Я хотів би порадити росіянам,які перераховують свої кошти о. Олександру на закупівлю ліків для мешканців м. Ровеньки,спитати у останнього щодо джерел фінансування його вояжів з родиною н
14 августа 2015, 17:50

Хто і для кого збирає врожай на окупованих територіях Донбасу

"Будь-які заяви та коментарі у ЗМІ, де стверджується, що комбайновий завод "Ростсільмаш" постачає або намірюється постачати сільгосптехніку в ДНР — безпідставні.
13 августа 2015, 19:21

МГБ «ЛНР», намагаючись уникнути чисток, готує цинічний спектакль

Враховуючи незадоволення російських кураторів результатами роботи та можливий силовий сценарій проведення "кадрових змін" в апараті МГБ,співробітниками міністерства було прийняте рішення про проведення інформаційної спецоперації у вигляді прес-конференції із «захопленими у полон» членством проукраїнського підпілля.