Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
3 сентября 2015, 10:28

Про фантомні понтонні переправи РНБО

Інформації про понтонні переправи виповнилося вже рік, але, незважаючи на це, Ваші речники і радники вирішили піти вже знайомим шляхом і видати, імітуючи «бурхливу» діяльність РНБО, інформацію ГІ «Права Справа» за свою, не дивлячись на те, що вона вже була колись оприлюднена.
1 сентября 2015, 13:29

Про Ігоря Гуменюка, бійця батальйону "Січ", який сьогодні кинув гранату під ВРУ

На сторінці у Вконтакті молодик називає себе на псевдо – "Дубенко". Як можна зрозуміти з його записів, він є головою Кам'янець-Подільського осередку ВГО "Сокіл", багато хто з членів якого записався добровольцем до батальйону "Січ".
31 августа 2015, 12:52

Очільник РНБО із річним запізненням реагує на ситуацію в зоні конфлікту

Тобто, інформації про понтонні переправи виповнилося вже рік, але РНБО видало інформацію ГІ «Права Справа» за свою. Віздначу, що на сьогоднішній день Росія не має потреби в понтонних переправах, тому
29 августа 2015, 15:54

В «ЛНР» зібралися порахувати майбутнє гарматне м'ясо

За словами «військових комісарів» комплектування частин і підрозділів т.зв.«Народної міліції ЛНР» проводиться тільки на добровільній основі. Тоді незрозуміло, навіщо потрібно робити цю звірку,якщо комплектування відбувається на «добровільній» основі
28 августа 2015, 20:24

Луганські терористи почали призначати власних «суддів»

Імена суддів, які пішли на службу загарбникам, маю сподівання, не будуть забуті. І кожен з тих, хто зганьбив свою честь, знехтувавши присягою,більше не матиме змоги обіймати жодну відповідальну посаду, коли на окуповані території Донбасу повернеться українська,за змістом, а не картинкою, влада.
28 августа 2015, 08:34

Сайт «Русская весна» допомагає Україні з матеріалами для міжнародного трибуналу

Окрема подяка сайту «Русская весна», чиїм гаслом є – «тільки перевірена інформація. Ця «тільки перевірена інформація», безумовно, принесе користь Україні, як доказова база у переліку злочинів бойо
27 августа 2015, 19:23

Російські «відпускники» полюбляють луганські гуртожитки і спортзали

Днями, була отримана інформація про чергову ротацію російських «відпускників». 22 серпня ,з Луганська в бік Ізварине, виїхало вісім автобусів за черговою партією «шахтарів».
27 августа 2015, 09:08

Інформація про примусовий обмін українських паспортів на паспорти РФ на територі

Всі заяви лідерів місцевих бойовиків,які поширюються українськими ЗМІ, про можливу видачу жителям квазі республік російських паспортів є фейковими.
26 августа 2015, 18:22

Бойовики "ЛНР" заявили, що захопили станцію, яка й так знаходиться в їхніх руках

Гумор ситуації, насправді, полягає в тому, що Мар'ївку бойовики не брали. 17 серпня 2015 року, тобто, за 4 доби до «героїчного штурму», на Ютуб каналі батальйону "СССР-Брянка" було опубліковане відео "СССР-Брянка. Мы никуда не уйдем. Передовая. Марьевка",на якому бойовики цього підрозділу демонструють, що вони знаходяться саме на цій станції Мар'ївка, яку, за словами "воєнкора" «Русской Весны», первомайські козаки епічно відбили у українських збройних сил.
25 августа 2015, 15:01

Покарання без вини на буває

На цьому, власне, можна б було і поставити крапку, бо цей факт красномовно свідчить про стиль і "об’єктивність" ресурсу "Informator.lg.ua". Людину можна забрати з Луганська. На жаль, Луганськ не можна забрати з людини. Тому, панове "журналісти", прошу бути більш ретельними та прискіпливими при обробці та поданні інформації.