Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
16 июля 2015, 13:13

«Пенсійний фонд» «ЛНР» повернувся до українського законодавств

Так званий пенсійний фонд самопроголошеної «ЛНР» живе і працює за українським законодавством.
15 июля 2015, 09:34

Народні сепарські забави: як не замах, то "ротація"

Сьогодні цілий день отримую приємні новини з тимчасово окупованих територій Луганської і Донецької областей. Судячи з повідомлень процес перерозподілу фінансових потоків і зон впливу набирає шалені оберти.
14 июля 2015, 09:18

Хто бреше українцям про кількість загиблих військових в боях на Донбасі

Дивно, чи не так, що дані, які озвучує уповноважений Президента України, аж в 3 рази перевищуюють ті, які називає сам Президент? То хто з них бреше –Президент Порошенко чи представник Президента Порошенко ? І чому хтось з них бреше? Цікаво також, кому саме брешуть- українцям, які живуть на батьківщині, чи діаспорі? Питань більше, аніж відповідей...
13 июля 2015, 15:49

Співробітники спецслужб із піврічним запізненням реагують на ситуацію в зоні кон

9 липня 2015 року заступник керівника штабу антитерористичної операції Сергій Галушко повідомив про те,що українські військові на території Російської Федерації в місті Міллерово (Ростовська область) виявили великі скупчення російських військ і військовий табір підготовки бойовиків.
12 июля 2015, 10:35

"Великий комбінатор" з "ЛНР" мститься на мешканцях підконтрольних йому територі

Перед тим як почати стрімку кар'єру терориста, уродженець Буковини Ігор Плотницький вісім років працював в обласній інспекції у справах захисту прав споживачів, займався перевіркою підприємців та стягненням штрафів.
11 июля 2015, 11:57

Дивні ви, блатниє»... ЛНРівці опублікували список зниклих «чукч» і «пітонів»

Виходить, всі ці люди насправді не місцеві мешканці, оскільки їхні імена невідомі, а найманці, які приїхали на чужу землю вбивати «русскоязичних братів»? Тому де шукати якого-небудь «Чукчу» або «СОБРа» і як його ідентифікувати - відомо лише стороні «ЛНР».
10 июля 2015, 20:30

В чому парадокс виборів на окупованих територіях?

Хто дасть такій людині гарантію недоторканості? Ми повинні розуміти, що ніколи Росія і самопроголошені "республіки" не допустять української присутності в містах Луганськ, Донецьк
10 июля 2015, 15:53

Глава «ЛНР» Плотницький «попав» на велику суму грошей

Очільник так званої «ЛНР» Ігор Плотницький «попав» на кругленьку суму грошей, яку він вклав у «віджатий» луганський фармацевтичний завод «Фармація».
9 июля 2015, 17:38

На Донбасі проходить тестування російська станція радіоелектронної боротьби

За інформацією з джерел, наближених до силових структур бойовиків, аналітичному відділу ГІ"Права Справа" стало відомо,що основною причиною відсутності зв'язку було використання росіянами у тестовому режимі
8 июля 2015, 12:18

Ідентифіковано російського куратора бойовиків на псевдо "Ручей"

В квітні місяці мною була поширена інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа" про перебування на території України громадянина РФ на псевдо"Ручей".Останній в ролі куратора та інструктора займається розбудовою збройних сил т.зв. ЛНР і безпосередньо контролює процес військового вишколу бойовиків.