Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
11 февраля 2015, 22:24

Україна знову лишилась сам-на-сам із зовнішнім ворогом

У цій ситуації, коли країни-виробники нафти несуть величезні втрати, граючи на штучному пониженні ціни на нафту, незрозумілою є політика вищого політичного керівництва України, яке фактично рятує економіку Росії, говорячи словами Порошенка, дозволяє зберегти Путіну обличчя, наполягаючи на поверненні до Мінських угод.
10 февраля 2015, 09:54

Кордони України закінчуються там, де закінчується україномовне населення

Існує думка, що Луганщина — територія, де підтримують прокремлівські настрої...
6 февраля 2015, 16:29

Війна очищує Донбас від шлаку

Як показала практика, щойно українські війська розпочали наступ на російськомовні райони Луганської області, почався масовий виїзд в Росію адептів "русского мира" .
5 февраля 2015, 18:42

Українці зіпсували Путіну свято

Сьогодні отримав інформацію, яка певним чином пояснює фанатизм наступу росіян (не зважаючи на кількість втрат!) на Дебальцевському напрямку.
24 января 2015, 14:32

Якою буде відповідь українських спеціальних служб на публічне приниження нації в

Під час збройного грузинсько-осетинського конфлікту, осетинські бойовики взяли в полон грузинських поліцейських. Полонених грузин провели по місту Цхінвалі, публічно принизивши, змусівши їх стати на коліна.
21 января 2015, 22:35

Як Москаль випікає сепаратизм на Луганщині

Пан Москаль, нагадаю, обіцяв розпеченим залізом випекти сепаратизм. Але, по суті, область як була, так і є під владою Єфремова та його посіпак. Так що сумніваюся, що при такій внутрішній політиці щось у нього вийде...
20 января 2015, 02:44

Паніка щодо наступу російських військ готує грунт для повернення до Мінських дом

Складається враження, що запускаючи таку інформацію, суспільство готують до повернення формату «Мінських угод». Владі потрібно пояснити людям, чому наші військові, маючи повну перевагу, не пішли у наступ. Неможливість подальшого ведення бойових дій пояснюють зовнішнім втручання країни агресора.
18 января 2015, 03:31

Хто відповів за Іловайськ?

Саме ці населені пункти та об"єкти інфраструктури(донецький аеропорт),якщо не помиляюся, а помиляюся я дуже рідко, мали б відійти бойовикам згідно « мінських домовленостей». Чи не так, п.раднику?
9 января 2015, 17:52

Обмін полоненими:порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих

Як кажуть, порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих. Доля українських полонених все частіше вирішується приватними ініціативаим, в той час як держава намагається жорстко підпорядкувати собі процес визволення.
8 января 2015, 20:53

"Бетмен" – перший, "Лєший" – наступний?

Фактично, " Лєший" зробив те, що робити, навіть при наявності озброєної банди,було не треба.Він перекрив фінансовий потік та порушив схему, яка працювала роками і приносила непогані грошові дивіденди продовжувачам справи залізного Фелікса.