UA
 

Час, який ми втратили назавждиСпецпроект

Корреспондент.net,  1 сентября 2021, 22:40
0
15947
Час, який ми втратили назавжди

Час — єдине, що має цінність. Ми ж його втрачаємо, а потім сумуємо, що даремно, — на порожні діалоги, рутину, папірці, заповнення документів, печатки та підписи, черги до податкової, очікування кур’єрів і погоджень...

Скільки ще потрібно втратити часу, щоб усвідомити його справжню цінність, адже це єдине, що ніколи не повернеться назад! Але вихід є завжди — зараз «золотий» період для інноваційних рішень і сучасних програм, що створює компанія Linkos Group, які допомагають подолати всю рутину в бізнесі й залишити максимум часу для себе.

Так, програма M.E.Doc щодня допомагає бухгалтерам усієї країни миттєво обмінюватись електронними документами з контрагентами, зручно подавати звітність до контролюючих органів та спокійно спати, не турбуючись про папери.

 

СОТА — зручний вебсервіс, створений для підприємців, які цінують свій час та прагнуть до легкості як у поданні звітності, так і в обміні електронними документами.

ISpro — сучасна програма світового стандарту для автоматизації обліку та управління на підприємствах та в бюджетних установах.

ЦСК «Україна» допомагає кожному підприємцю отримати свій КЕП (кваліфікований електронний підпис), щоб мати можливість підписувати електронні документи не тільки з офісу, а й із будь-якої точки світу.

А останні розробки компанії — це сучасні програмні РРО «СОТА Каса» та Cashalot, створені як альтернатива «залізним» касовим апаратам, що дають змогу зекономити кошти і час, максимально просто і швидко реєструвати чеки у ДПС.

Усі ці продукти створювалися протягом 30 років, щоб зараз кожен клієнт мав змогу розпоряджатися своїм часом на власний розсуд, не турбуючись про бізнес-процеси, які раніше потребували величезної уваги та зусиль.

Тож, давайте разом пригадаємо, якими були ці 30 років постійної праці та з чим нам усім довелося попрощатися назавжди, щоб зрештою насолоджуватися часом.

1991–2001 рр. — саме в цей період ми прощаємося з втраченим часом бухгалтерів нашої країни на ведення бухобліку вручну. Бухгалтери, які так звикли збирати мільйон папірців, складати полиці з теками, витрачати дні й тижні дорогоцінного часу на облік, вперше побачили програму «БЕСТ». З появою програмного забезпечення «БЕСТ» життя бухгалтера ніколи не стане колишнім. Воно позбавлене тодішнього, настільки трудомісткого й енерговитратного, «ручного» ведення паперового обліку. Бухгалтери вже ніколи не побачать комірок, у яких зберігалися цілі роки, витрачені на папір. Саме таким було перше десятиліття незалежної України — сповненим змін, кроків у незвідане та рішучості у збереженні найважливішого ресурсу кожної людини — часу.

2001–2011 рр. — ми завжди будемо пам’ятати паперові звіти й сумувати за часом, який втратили у чергах до податкової. Тоді кожен бухгалтер, витрачаючи години та дні, щоб здати звіт, мріяв про своє — провести цей день з дітьми, наговоритися з подружками, нарешті піти в кіно або ресторан, провести час зі своїм чоловіком або просто поїхати до батьків.

Все змінила лише одна програма, про яку раніше ніхто і не мріяв, — «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС». Саме вона змінила хід подій і назавжди поховала паперові звіти. Тоді кожен бухгалтер, віддаючи черговий звіт до ДПС уже на дискеті, отримував привілей — прийом позачергово. Ось так «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» посмів заговорити «однією мовою з податковою» і назавжди позбавити бухгалтерів черг. З повним усвідомленням нової реальності кожен отримав змогу насолоджуватись вільним часом за власним бажанням.

Друге десятиліття повністю змінило роботу бухгалтерів і бізнесу: з’явились електронні звіти та підписи, а значна частина держслужб перейшла на «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС». Уже в 2010 році з’явилося ще одне нововведення для бізнесу — «Мій електронний документ», він же M.E.Doc, який згодом повністю змінив уявлення про бізнес-процеси і позначив для всіх єдиний шлях подальшого розвитку — шлях електронного документообігу (ЕДО).

2011–2021 рр. — ми ніколи не повернемося до паперового документообігу і завжди будемо згадувати про той час, який назавжди втратили на заповнення паперів, очікування підписів, погодження всіх документів, пакування конвертів та «смачне» облизування марок.

Складно сприйняти той факт, що з появою програми M.E.Doc підписання та погодження документів почало займати лічені хвилини, замість днів або тижнів. Прощавайте, зіпсовані й загублені папери! Тепер директор може підписувати документи електронним підписом навіть перебуваючи у відпустці. Раніше ж на «автограф» від руки чекали тижнями, а бухгалтерам доводилося відчувати нервове сіпання ока, коли спливали всі терміни для оплат.

І як би хто не сумував за паперовими документами, всі розуміють, що, завдяки новим рішенням і програмам від Linkos Group, кожен бухгалтер отримав більше свободи й часу для себе, а кожен підприємець спростив безліч бізнес-процесів і звів до мінімуму рутину.

Та прагнення компанії до свободи та легкості — це не тільки про продукти, які вона реалізовує, а й про людей як найбільшу цінність. Команда Linkos Group — це справжня родина, яку об’єднує прагнення створювати найкращі цифрові рішення, що допомагають підприємствам підвищувати власну ефективність, економити кошти, вивільняти співробітників від паперового полону та сприяють процвітанню українського бізнесу.

Компанія приділяє особливе значення розвитку команди та сприяє кар’єрному зростанню працівників, адже саме від їхнього ентузіазму та професіоналізму залежить те, яким буде безпаперове майбутнє українського бізнесу! Для Linkos Group важливо, щоб люди почувалися на роботі більш щасливими, саме тому в офісі був створений відділ Щастя, який і справді дарує колегам щастя. Щодня і різноманітне: у вигляді подарунків, незабутніх корпоративів, неймовірних поїздок для найкращих співробітників компанії та креативних днів народжень. З турботою про здоров’я кожного члена команди компанія однією з перших ще на початку пандемії перевела всіх працівників на віддалений формат роботи та забезпечила всіх засобами індивідуального захисту. Згодом, уже влітку цього року організувала вакцинацію для всіх бажаючих колег та їхніх родин.

30 років роботи компанії над створенням нового шляху, як і 30 років незалежності України, стали для всіх шляхом до звільнення від марного витрачання часу та створення інноваційних рішень, які колись здавалися фантастикою і мріями про неймовірне майбутнє. І це майбутнє настало, ми в ньому живемо. Сьогодні бухгалтери і бізнес вже не бояться змін, а з нетерпінням чекають на вихід оновлень програм, які роблять їхню роботу все зручнішою та приємнішою.

Повернутися до проєкту

ТЕГИ: УкраинасервисДень Независимостидокументы
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ