Дмитро Снєгирьов
26 мая 2022, 00:08

Росіяни штурмують "дорогу життя" на Луганщині: на 6 локаціях ЗСУ відбивають наст

Звертаю увагу, що всі заяви ватажків російської армії про те, що вони вже вийшли чи мають намір найближчими днями вийти на кордони Луганської области, не відповідають дійсності. Наразі війська рф здійснюють спроби форсування річки Сіверський Донець. Причому ці спроби не припиняються, незважаючи на попередні невдачі поблизу селищ Серебрянка і Білогорівка.
23 мая 2022, 22:24

Рф змінює тактику на Луганщині: заходить на Сєвєродонецьк з флангів, але "котла"

Варто говорити про те, що в Луганській області спостерігається зміна тактики військового протистояння з боку окупаційних військ. Якщо раніше вони штурмували міста, себто йшли на безпосередній вогневий контакт у середмісті – це стосується і Попасної, і Рубіжного, – то наразі вони застосовують тактику флангових охоплень опорних пунктів оборони української армії.
21 мая 2022, 20:50

Поблизу Білогорівки на Луганщині ліквідовано 500 окупантів: координати надали мі

За даними Інституту вивчення війни, могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки.
21 мая 2022, 20:41

Інформація сил спротиву Луганщини про понтонну переправу окупантів підтвердилась

Ці епізоди російсько-української війни наочно засвідчили той факт, що український рух спротиву на окупованих територіях працює плідно й ефективно, незважаючи на складну ситуацію.
19 мая 2022, 22:42

На Луганщині п’яні російські військові "загубили" техніку – у РФ порушили справу

Значна кількість втрат і відсутність реальних успіхів на Луганщині, ймовірно, негативно впливає на моральний стан російських військових і призводить до масового пияцтва й саботажу в лавах армії рф.
19 мая 2022, 22:24

На Луганщині помітили понтонну техніку рф: окупанти планують форсувати Сіверськи

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", напередодні була зафіксована передислокація через в м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів.
18 мая 2022, 18:20

На Луганщині зафіксовано застосування російськими окупантами термобаричної зброї

Нагадаю, нещодавно аналітичний відділ ГІ "Права Справа" оприлюднив інформацію про те, що місцеві джерела організації зафіксували передислокацію в окуповане м. Луганськ важкої вогнеметної системи (ТОС-1А).
18 мая 2022, 17:57

На Луганщині ЗСУ знищили переправу окупантів: інформацію надали місцеві сили спр

Цей факт ще раз свідчить про те, що український рух спротиву працює плідно й ефективно, незважаючи на доволі складну ситуацію на окупованих територіях.
17 мая 2022, 21:47

Примусова мобілізація на Луганщині: кремль відправив в ОРДЛО комісію з перевірки

Наразі в Луганську працює комплексна комісія ЗС РФ з перевірки мобілізаційних заходів і стану бойової готовності російських окупаційних військ. Крім того, здійснюється перевірка укомплектованості особовим складом частин "2 АК ЛНР".
17 мая 2022, 21:31

В окупованому Донецьку немає води: "мобілізували" сантехніків та електриків.

Варто зазначити, що примусово мобілізованих громадян женуть на передову, як худобу на убій. При тому, що ці люди зазвичай не мають жодної військової підготовки чи бойового досвіду.