Дмитро Снєгирьов
7 мая 2022, 16:51

Ядерна потенція путіна: чи реальні загрози і чим може відповісти світ?

Своєю чергою, Президент України Володимир Зеленський не виключає можливості застосування кремлем зброї масового ураження на тлі війни проти України, оскільки росіяни вже продемонстрували безвідповідальний підхід до ядерної небезпеки на українських АЕС.
7 мая 2022, 16:39

Відновити історичну справедливість: у Львові можуть з'явитися вулиці на честь ук

Збереження історичної правди про визвольні змагання на теренах Луганщини, гідне вшанування пам"яті його учасників- це головна мета цієї ініціативи.
6 мая 2022, 23:11

На окупованій Луганщині "мобілізованим" видають застарілу зброю: гвинтівки Мосін

Як повідомлялося раніше, нестачу особового складу військ кремль намагається компенсувати учасниками приватних військових кампаній та примусово мобілізованими мешканцями ОРДЛО.
6 мая 2022, 22:58

Американська розвідка підтвердила інформацію про штурмові загони рф у Маріуполі.

Це не перший випадок, коли інсайди західних розвідок щодо ситуації на сході України фактично мають українське походження або підтверджують дані українських джерел.
5 мая 2022, 21:13

Росія відправила на окуповану Луганщину псевдокозаків - не вистачає регулярних в

Варто зазначити, що так звані "козачі" формування Дону, Тереку, Кубані та Криму увійшли до бойового резерву країни-окупанта.
5 мая 2022, 21:00

Окупанти почали генеральний штурм "Азовсталі": на території досі є цивільні.

Нагадаю, ці домовленості були на рівні генерального секретаря ООН. Україна має привертати до цього увагу. Незважаючи на найвищий представницький рівень, росія зірвала деблокаду. І наразі під ударами російської авіації, танків, ствольної і корабельної артилерії перебувають цивільні особи.
11 апреля 2022, 12:39

На Луганщині ЗСУ знищили 50 окупантів, у рашистів - проблеми з меддопомогою.

Через нестачу кваліфікованої медичної допомоги смертність серед поранених окупантів, за оцінками місцевих джерел, сягає до 40%.
10 апреля 2022, 20:37

Окупанти активізуються на Луганщині – ЗСУ вдало контратакують

Мушу також спростувати заяву радника голови Офісу президента Арестовича від 9 квітня, про те, що рух спротиву на окупованих територіях Луганської області — придушений.
9 апреля 2022, 19:12

"Буратіно" і термобарична зброя окупанти готуються штурмувати Попасне на Луганщи

Термобарична зброя використовує кисень із навколишнього повітря для створення високотемпературного вибуху. Її фугасна дія триває довше, ніж у звичайної вибухової речовини. Вона може зруйнувати інфраст
8 апреля 2022, 18:47

Україні потрібно закрити небо від росіян – тоді зможемо перейти в контрнаступ

Україна має домогтися панування у повітрі, мінімізувавши там російську присутність. Якщо у нас будуть відповідні засоби ППО та ПРО середнього та далекого радіусу дії, ми зможемо ефективно протистояти ракетним ударам з боку агресора, а також у рази якісніше знищувати його авіацію. Навіть передача Україні  радянської системи С-300  стане серйозною підмогою.