Дмитро Снєгирьов
7 марта 2022, 20:04

Російські диверсанти можуть пересуватись Києвом на захоплених авто фірми-банкрут

Раджу киянам бути уважними, детально оглядати ці машини та пасажирів, а також повідомляти про їх переміщення правоохоронцям та силам територіальної оборони.
4 марта 2022, 21:11

Я буду триматися за цю землю стільки, скільки стане сил

Як свідчить історичний досвід, саме від жменьки воїнів залежить доля всієї нації. І саме вони повинні прийняти єдине правильне рішення. Їм немає кого запитати, немає до кого звернутися, командир на полі бою сам визначає результат бою.
4 марта 2022, 20:49

Як “пригостити” агресора: поради для мирних жителів тимчасово окупованих територ

Звертаю увагу, малята, що "се не казка, а билиця, або бувальщина, сказать". Особливо актуальна для жителів тимчасово окупованих територій.
3 марта 2022, 14:07

Російський агресор гонить власні війська через радіаційну зону

Агресор, що напав на Україну, як відомо, не відрізняється ані інтелектом, ані турботою про власних військовослужбовців. Яскравий приклад цього – ситуація з проходженням російських військ через Чорнобильську радіаційну зону, у результаті чого зазнають значного зовнішнього та внутрішнього радіоактивного опромінення.
3 марта 2022, 13:50

Програш Росії – це лише питання часу

Перехід до блокування інформації, а потім і до відвертих репресій свідчить про те, що російська пропагандистська машина уже не може виконувати свою головну функцію – підміняти собою реальність для мільйонів росіян. Тож доводиться діяти суто репресивно, але будь-який режим, що базується лише на репресіях, ніколи не може бути стійким. Тому програш Росії – це лише питання часу
2 марта 2022, 13:21

Російський агресор — варвар, що воює проти будь-якої культури

Весь світ має зупинити агресивних варварів, які напали на Україну. Це вже не якесь часткове питання, а питання безпеки всього людства. Саме тому ми і говоримо світу: потрібно закрите небо над Україною. Щоб ракети, літаки та гвинтокрили варварів не могли знищувати все, що створює цивілізація.
24 февраля 2022, 16:20

Визнання «Л/ДНР» оформило Росію як учасника війни на Донбасі

Досвід Грузії 2008 року чітко продемонстрував, що Росії достатньо створити на певній території підконтрольні анклави, які дозволять Кремлю «нависати» над метрополією і диктувати їй умови щодо зовнішнього і внутрішнього політичного курсу. Аналогічна тактика буде застосована і щодо України.
23 февраля 2022, 23:52

Російські "кроти" в українській владі: гучні закиди зазнали фіаско

Теза, що вкидалася, про російських "кротів" в українській верхівці, щонайменше не відповідала дійсності. Бо жодне розвідтовариство не буде ділитися розвідданими, розуміючи, що вони стануть надбанням країни-окупанта.
21 февраля 2022, 11:36

Заяви про «масові поховання» на Донбасі – привід для вторгнення Росії в Україну

Такі заяви свідчать про розгортання російськими спецслужбами інформаційно-психологічної операції. Метою якої є створення приводу для вторгнення Росії.
20 февраля 2022, 21:28

Велика Британія інвестує 60 млрд у ВМФ України: Київ розглядають як стратегічног

Велика Британія розглядає Київ як стратегічного партнера в загальному комплексі європейської безпекової політики. Невипадково саме ця країна реалізує амбітний план щодо будівництва двох військово-морських баз для потреб ВМС України.