Дмитро Снєгирьов
8 апреля 2022, 18:24

Окупанти застосували на Луганщині "Уран-6": раніше його використовували в Сирії

Комплекс "Уран-6" використовувався під час військової інтервенції рф у Сирії та Нагірному Карабаху. Наразі комплекс "Уран-6" використовується російськими окупантами в умовах реальних бойових дій на Сході України.
7 апреля 2022, 23:15

Українська артилерія розбила базу окупантів на Луганщині, у ворога мінус 40 один

українська артилерія завдала вогневого ураження по місцях накопичення особового складу та техніки Координати місць скупчення важкої бронетехніки і особового складу окупантів були надані ЗСУ і представникам розвідтовариства аналітичним відділом громадської ініціативи "Права Справа".
4 апреля 2022, 23:25

Окупанти передислоковують техніку на Луганщині – готують наступ

Загарбники проводять перегрупування і намагаються покращити тактичне положення на окремих напрямках. Триває формування та переміщення додаткових підрозділів російської федерації для участі у бойових діях в районах населених пунктів Рубіжне, Попасна.
3 апреля 2022, 17:50

ЗСУ на Донбасі влаштували гарячий прийом "вагнерівцям"

Також звертаю увагу на те, що, за оперативною інформацією, внаслідок вогневого удару по районах накопичення живої сили противника знищено декілька одиниць техніки приватної військової компанії "Вагнер". Ідеться, зокрема, про завдання удару поблизу колишньої будівлі "Укртелекому". Ця інформація підтверджує присутність учасників приватної військової компанії "Вагнер" у бойових діях на сході України.
31 марта 2022, 21:02

Луганська "Чорнобаївка": ЗСУ розбили летовище, з якого росіяни бомбардували мирн

За наявною інформацією, яка наразі перевіряється, в наслідок ракетного удару по летовищу Луганського аеродрому знищено та пошкоджено два гелікоптери збройних сил рф і близько десяти одиниць важкої бронетехніки окупантів. І є значні втрати серед особового і складу окупаційних військ. Поблизу м. Попасна Збройні сили України накрили вогнем величезне скупчення ворожої техніки і окупантів. Окупанти змушені були визнати факт ракетного удару з боку ЗСУ.
30 марта 2022, 23:24

Крилаті й тактичні: якими ракетами Путін обстрілює українські міста

Що відбувається зараз? Перші ракетні удари були нанесені 24 лютого саме з використанням «Калібрів», тоді відбулося 16 пусків цих крилатих ракет. Наразі всі розмови про те, що у рф закінчуються крилаті ракети, і ми можемо видихнути з полегшенням, щонайменше не відповідають дійсності. Тобто не варто розслаблятися.
28 марта 2022, 20:43

Росія не контролює ключові міста Луганщини: спростовуємо кремлівські фейки.

Віримо нашим захисникам, слухаємо перевірені новини. І головне – перемога за нами.
12 марта 2022, 15:40

Як розпізнати і знешкодити російську ДРГ: ключові ознаки диверсантів.

Я не закликаю вас до шпигуноманії. Але ви маєте усвідомлювати, що наразі триває активна фаза війни з Росією. Яка використовує підступні методи ведення війни. Наразі є інформація про те, що учасники ДРГ намагатимуться проникнути до столиці під виглядом мешканців тимчасово окупованих територій. Тому закликаю вас до пильності та уваги.
8 марта 2022, 20:31

Колективний Захід мусить закрити небо над Україною, аби уникнути гуманітарної ка

І головне, це моральний обовʼязок Заходу перед українцями та усіма європейцями: зупинити найжорстокішу війну у Європі з часів Другої світової. Врятувати людей. Не допустити гуманітарної катастрофи. Країни колективного Заходу можуть це зробити.
7 марта 2022, 20:31

Російсько-українська війна: чого чекати від нових переговорів

Відбулася чергова телефонна розмова Зеленського з Байденом. І президент США в черговий раз запевнив нашу країну в подальшому надання допомоги — військово-технічної, фінансової, дипломатичної.