Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
28 февраля 2018, 15:45

Миротворча місія ООН на Донбасі – це компроміс між США і РФ, який не відповідає

Введення миротворців не відповідає потребам нашої держави. Це гра Порошенка – намагання відновити нашу суб’єктність, але не реальні кроки.
26 февраля 2018, 18:54

Боротьба за контроль над фінансовими потоками між Пасічником і Захарченком

Показовий характер проведення операції співробітниками «МВС ЛНР» і дата оприлюднення інформації на офіційному сайті «міністерства», а саме: 22 лютого, під час візиту Пасічника в Донецьк, свідчить про те, що протистояння всередині «ЛНР» між Пасічником і Корнетом, якого підтримую ватажок бойовиків «ДНР» Захарченко, набирає нових обертів.
25 февраля 2018, 11:48

Військові поразки – це найбільший демотиватор в середині РФ напередодні президен

Постійні втрати деморалізують російське суспільство. Американці це добре розуміють і гратимуть на цьому, розуміючи що військові поразки-це найбільший демотиватор в середині РФ напередодні президентс
22 февраля 2018, 12:36

Напівпорожній зал під час виступу Порошенка в Мюнхені засвідчив, що Європа втоми

Україні дали чіткий сигнал, що ми можемо втратити підтримку Заходу через відсутність прогресу в реформах і боротьбою з корупцією, де стан взагалі жахливий. Де реальні кроки щодо реформування ЗСУ, фінансового сектору? Європа втомилася. Максимум, на що ми можемо розраховувати – імплементацію домовленостей про місію ООН за російським сценарієм.
19 февраля 2018, 08:44

Україна сама дала Польщі підстави зверхньо ставитися до нас

Чому Україна не вимагає від Польщі вибачення за операцію "Вісла"? Ми ковтаємо ці образи і мусимо фактично приставати на польське бачення нашої історії.
18 февраля 2018, 12:46

Є велика ймовірність, що в Радбезі ООН проголосують за резолюцію щодо миротворці

Реалізується абхазький сценарій Суркова. Введення місії за лінією розмежування – де-факто визнання псевдореспублік, які політично будуть після виборів інтегровані в політичне поле України для дестабілізації нашої держави.
7 февраля 2018, 16:49

Умови Росії щодо повернення до СЦКК-це спроби легітимізації ЛДНР

Подальші кроки прогнозовані – Росія повертається, але разом із "ЛДНР". Україну західні партнери ставлять в незручну позу, пояснюючи присутність бойовиків необхідністю повернення РФ. Так, наприклад, Курт Волкер вже висловив сподівання, що питання повернення представників РФ до СЦКК буде вирішено найлижчим часом.
6 февраля 2018, 20:14

Арешт Плотницького - спецоперація спецслужб Росії

Інформація про арешт Плотницького поки не підтверджена. Офіційних заяв від спецслужб, у тому числі від "керівництва" самопроголошених республік немає. Тому варто це розглядати як елемент інформаційної війни. Водночас, та ситуація, що розгорталася безпосередньо в "ЛНР" під час перебування Плотницького на посаді, свідчить про те, що висунуті звинувачення мають право на існування.
29 января 2018, 23:01

США хочуть зберегти обличчя Путіну, але за рахунок України

США дали Росії чіткий сигнал – варто погодитися на пропозицію введення миротворців, і тоді Вашингтон натисне на Україну щодо імплементації політичної частини "мінських угод". Примітно, що під час зустрічі розглядався саме російський варіант миротворчої місії ООН, щоб дати можливість Путіну зберегти обличчя, але за рахунок України.
22 января 2018, 16:56

Про парадокси війни у законі про реінтеграцію

Згідно із законом про деокупацію, президент залишає за собою право на одноосібне прийняття рішень. Без узгодження з парламентом глава держави може вводити надзвичайний стан, використовувати ЗСУ по всій території України. Силовикам надані безпрецедентні права. Це порушення основних конституційних норм.