Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
16 сентября 2017, 15:26

Путін готує Україні "абхазький сценарій"

Ініціатива Путіна про миротворців на Донбасі- це наближення до реалізації "абхазького сценарію", так як миротворча місія уздовж лінії розмежування тільки закріпить лінію кордону так званих "ЛНР" і "ДНР". А потім РФ в односторонньому порядку проголосить про визнання їх незалежності.
13 сентября 2017, 11:01

Заява Путіна про миротворців на Донбасі – не капітуляція перед Заходом, а програ

Під час телефонної розмови з канцлером Ангелою Меркель Путін погодився на те, щоб забезпечення охорони спостерігачів ОБСЄ ООНівцями здійснювалося не тільки на лінії зіткнення після розведення сил і засобів обох сторін, але і в інших місцях, де СММ ОБСЄ проводить свої інспекційні поїздки. Утім, у розмові не порушувалося питання щодо розміщення миротворців вздовж проблемної ділянки українсько-російського кордону, як на тому наполягає українська сторона.
11 сентября 2017, 18:31

Вимагаю реабілітацію Максиму Бернацькому

Варто зазначити, що у разі викриття Бернацького німецькими каральними органами, він був би страчений за звинуваченням у причетності до українського національно-визвольного руху. Про чисельність і розмах українського підпілля на територіях сучасних Луганської і Донецької областей говорить той факт, що за період нацистської окупації Донбасу німецькими каральними органами було страчено більше 100 українських підпільників.
10 сентября 2017, 11:04

Росія не піде з Донбасу в 2018 році

Заяви представників української влади щодо можливої реінтеграції окупованих територій в 2017 році – рожеві прожекти.
7 сентября 2017, 19:05

Заява Путіна щодо миротворців. Диявол ховається в деталях

Диявол, як відомо, ховається в деталях. І ці деталі Путін чітко підкреслив у своїй заяві. Президент РФ прекрасно розуміє, що введення миротворців можливе за участю обох сторін конфлікту. Тому питання миротворців він нівелює введенням якихось сил. А це можуть бути і сили РФ, як це було в Грузії.
5 сентября 2017, 19:52

Про міфи Тимчука і американські ПТРК Javelin

Для України вибір вітчизняної зброї більш ніж пріоритетний, бо це дасть змогу розвиватися українським підприємствам. До того ж, як сказав президент України Петро Порошенко: «вчитися, щоб користуватися американською ракетою, треба 2,5 роки, користуватися нашою зброєю ми вміємо». Крім того, отримавши замовлення на виготовлення «Скіф», КБ «Луч» може продовжити розвиток, почати розробку ще більш ефективних комплексів, організувати нові робочі місця.
31 августа 2017, 20:32

Контрабандні війни. Хто і чому ліквідував двох депутатів так званої “ЛНР”

Утім, це не внутрішній конфлікт Плотницького зі своїм оточенням. Це боротьба зовнішніх кураторів «ЛНР» – ГРУ і ФСБ РФ за контроль над фінансовими контрабандними потоками з видобутку вугілля і постачання в Росію. Ліквідація двох «депутатів» – це спроба нейтралізувати Плотницького. Тому хвиля вбивств чи «самогубств» серед керівництва «ЛНР» може продовжитися. В Кремлі вже є готові кандидатури на місце Плотницького.
22 августа 2017, 15:03

Москва визначилася з майбутнім Донбасу

Наразі руба стоїть питання: або збереження територій – і ми знову тягнутимемо «ярмо», яке хилитиме нас донизу і ніколи не дасть піднятися з колін. Або йде питання збереження етнічної самоідентифікації, збереження нації.
19 августа 2017, 15:44

Влада нав’язує суспільству думку, що прийняття закону про реінтеграцію окуповани

Ця заява наочно свідчить про плани Вашингтону. Ключова фраза – поліпшення відносин США і Росії. Тобто вирішення конфлікту на Донбасі буде не військовим шляхом і не за рахунок США чи Росії. А тільки за рахунок компромісів з боку України.
17 августа 2017, 12:05

Незрозуміле функціональне призначення проекту "Стіна". Як рів урятує від бронет

Нинішній скандал, який розгорнувся навколо цього проекту, – це не стільки спроба його блокування, скільки удар по його авторах. Зокрема по міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, який лобіює продовження будівництва "Стіни". У Верховній Раді депутати від "Народного фронту" виступили з вимогою фінансувати програму коштами, повернутими з рахунків Януковича. Ціна питання – 500 мільйонів гривень.