Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
16 августа 2017, 17:16

Вашингтон практично примушує Порошенка виконати "Мінськ-2"

Не випадково законопроект виноситимуть на голосування у вересні. До того часу, Петро Порошенко повинен провести "зачистки" в лавах опозиції, яка може виступати проти цього закону. Одним з таких кнутів є заява генпрокурора Юрія Луценка про те, що він готує повторне подання на зняття недоторканності з низки нардепів.
15 августа 2017, 10:51

Хто забезпечує водою і електроенергією "ЛДНР"

Заява уряду про синхронізовану роботу ТЕС біля міста Щастя на Луганщині з єдиною енергосистемою України не відповідає дійсності.
14 августа 2017, 09:38

Реорганізація філій Суспільного мовлення-це знищення інтелектуального потенціалу

Нинішня реорганізація близько трьох десятків філій Суспільного мовлення зі скороченням фахівців- знищення інтелектуального потенціалу Держави в умовах інформаційної війни, перетворення тисяч журналістів і технічних працівників на "зайвих людей"
13 августа 2017, 12:42

Українська влада знає, як повернути на свою користь ППО РФ біля кордонів

Українська влада поки використовує будь-які військові рухи не для активної зовнішньої політики, а для нагнітання страху в українському суспільстві. Відбувається підміна справді важливих подій і рішень загрозою вторгнення, наприклад, закону про реінтеграції окупованих територій Донбасу.
26 июня 2017, 14:06

ЗСУ ліквідували російського найманця випускника диверсійної школи Чайка

Місце загибелі Штейнберга А. і окремі епізоди його біографії, а саме: вирок Привокзального районного суду м.Тула (РФ), дають підстави вважати, що ліквідований бійцями ЗСУ російський найманець був одним з випускників диверсійної школи "Чайка".
24 июня 2017, 10:25

Луганська ахінея, або Як авіація НАТО впливає на екологію Донбасу

У нас насправді тут світова проблема. Проблема в тому, щоб захистити той самий світ від озброєних до зубів мавп з їх дурнуватими теоріями про вплив російського вугілля і авіації країн НАТО на екологічну ситуацію на Сході України.
23 июня 2017, 10:53

Згадати те, чого не було: як заїжджий "варяг" ніс ахінею в Луганську

Підсумовуючи вищенаведені факти, відкритим залишається питання до кінорежисера Пендраковського: скільки пляшок російського глоду було випито напередодні зустрічі зі студентами, щоби на наступний день мати можливість згадати все і, поринувши у спогади, побачити у 1968 році в Луганську неіснуючий на той момент пам'ятник Ворошилову?
22 июня 2017, 11:32

Заручники політичних ігор. Чому позбавили води український Лисичанськ, а не "ЛНР

Фактично мешканці Лисичанська стали заручниками політичних ігор представників депутатського корпусу від «Опозиційного блоку», ТОВ «ЛЕО» і глави Луганської ОВЦА п. Гарбуза, які своїми діями створюють атмосферу соціального невдоволення мешканців міста діями представників української влади
18 июня 2017, 09:38

Чому заява Турчинова про змінення формату АТО не випадкова

Заява секретаря РНБО Олександра Турчинова про те, що на Донбасі потрібно перейти до нового формату захисту країни від агресії Росії - запізнилося на три роки.
15 июня 2017, 11:33

"Права Справа" звинувачує Єфремова в доведенні Стахановського коксохімзаводу до

У 2000 році суд оголосив завод банкрутом і призначив ліквідаторами представників ЗАТ «Фонд», що був основним кредитором. З березня 2000 року почався демонтаж виробничих потужностей СКХЗ на металобрухт.