Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
9 ноября 2017, 17:56

У "ЛНР" готують фізичну ліквідацію міністра "МВС ЛНР" Корнета

Конфлікт між Плотницьким і Корнетом виник на тлі перерозподілу фінансових потоків і каналів постачання контрабандного вугілля на територію РФ.
7 ноября 2017, 15:38

"Стріляти в спини заручників": Путін продовжує справу Леніна

Пройшло сто років, світ змінився – але нітрохи не змінилася жорстока, брехлива, антилюдяна система управління Росією, започаткована кривавим "вождем пролетаріату".
7 ноября 2017, 14:34

Звільнення Чийгоза і Умерова, або Багатоходівка ФСБ

Путін видав Туреччині двох кримських татар не тому, що злякався посилення антиросійських санкцій. Президент РФ розіграв чергову багатоходівку.
5 ноября 2017, 11:55

Бойовики "ЛНР" збільшили вивіз зерна на територію РФ

Вивіз зерна з окупованих територій Луганської області на територію РФ здійснюється через Новошахтинськ і Краснодон-Ізварине. По 15-20 вантажівок із зерном на добу, в окремі дні – до 30 машин. Автомобілі, в основному, з російськими номерами.
4 ноября 2017, 11:01

Кадрові чистки в ЛНР, або Черговий фейк від Тимчука

Наразі немає потреби у зовнішньому втручанні з боку ФСБ РФ у внутрішні процеси, які відбуваються на території окупованих районів Луганської області. Ватажок бойовиків «ЛНР» Плотницький демонструє російським кураторам власні можливості щодо проведення «кадрових чисток» в адміністративних і силових структурах самопроголошеної «республіки».
1 ноября 2017, 18:46

Перереєстрація після націоналізації, або чому "Укрзалізниця" мусить платити борг

Відкритим залишаються питання, чому лише в березні 2016 року після успішної "націоналізації" бойовиками майна "Луганської дирекції залізничних перевезень" і фактичного підпорядкування місцевої дирекції так званій "Раді Міністрів ЛНР", керівництво ПАТ "Укрзалізниці" запропонувало створити Донецьку й Луганську дирекції залізничних перевезень, і включити до їхнього складу розташовані в неконтрольованих районах комунікації, а також штат співробітників необхідний для їх роботи.
27 октября 2017, 16:54

Біля окупованого Алчевська бойовики ЛНР проводять тактичні навчання

Наразі в с.Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. На полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів ЛНР.
22 октября 2017, 11:12

Махінації луганських чиновників

Утім за місяць після відкриття Президентом оновленої за державні кошти оздоровчої бази, остання стає предметом купівлі-продажу і змінює власника.
20 октября 2017, 21:49

Чому Росія знову пішла на військову ескалацію

Варто розуміти, що "армійські корпуси" так званих "ЛДНР" повністю контролюються Росією. Жоден постріл бойовиків не відбувається без відома Кремля. Коли ж Україна не пристає на умови офіційної Москви, місцеві посіпаки одразу починають демонструвати грубу силу.
15 октября 2017, 15:26

Чеські ліваки в окупованому Луганську. Що громадянин Чехії забув в ЛНР

Візит в окупований Луганськ Яромира Вашека фактично співпав по часу з виступом у Парламентській асамблеї Ради Європи Президента Чеської Республіки Мілоша Земана, який заявив, що анексія Криму Росією є «завершеною справою», і запропонував владнати її шляхом виплат Україні