Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
1 апреля 2016, 21:18

Резонансна справа: за що в ЛНР затриманий "міністр будівництва і ЖКГ"

Правоохоронні органи самопроголошеної "ЛНР" намагаються не афішувати подробиці про хід розслідування цієї резонансної справи щоби приховати від російських кураторів справжні обсяги розкрадання "міністерством" будівельних матеріалів, які постачалися в "республіку" в рамках гуманітарних програм з території РФ.
31 марта 2016, 12:46

Хто контролює українську залізницю на окупованих територіях

Відкритим залишається питання, чому лише в березні 2016 року після успішної "націоналізації" бойовиками майна Луганської дирекції залізничних перевезень і фактичного підпорядкування місцевої дирекції т.зв. «Раді Міністрів Республіки» керівництво ПАТ "Укрзалізниці" пропонує створити Донецьку й Луганську дирекції залізничних перевезень і включити до їхнього складу розташовані в неконтрольованих районах комунікації, а також штат співробітників, необхідний для їх роботи.
29 марта 2016, 15:30

Плотницький продовжує розпочату «залізничну війну» проти Захарченка.

Вражають обсяги поставок вугільної продукції з території так званої ЛНР на територію України. «В результаті неправомірних дій Бородіна Г.П. протягом грудня 2015 року було надано 8 766 залізничних ваго
28 марта 2016, 20:12

Бойовики «ЛНР» залякують населення наступом ЗСУ на Великдень

Серед самих бойовиків активно поширюють чутки про те, що українська армія планує наступальну операцію на Великдень. У тимчасово окупованому Стаханові, через страх прориву та наступальні дії з боку ЗСУ, бойовики накопичують живу силу та техніку.
26 марта 2016, 14:49

У ЛНР фінансування обов'язкового медогляду переклали на плечі бюджетників

Відмова "уряду" та "міністерства освіти" так званої ЛНР виділити гроші на фінансування обов’язкових профілактичних медичних оглядів ряду категорій громадян, професійна діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення може спричинити поширення інфекційних захворювань серед педагогічного і учнівського колективів.
24 марта 2016, 16:55

Об'єднання енергосистем "ЛНР" і "ДНР": як терористи наживаються на краденій елек

Наразі,"енергетична безпека" цих квазідержав полягає у безкоштовному споживанні електроенергії з територій контрольованих ЗСУ. Тільки ЛЕО накопичило борг перед ДП "Енергоринок" в розмірі більше 1,2 млрд. грн. Більшу частину боргу становить несплата за електроенергію, поставлену на захоплені Росією території. За наявною інформацією, ЛЕО збирає гроші зі споживачів, але просто не платить їх ДП "Енергоринк". Крім того, ЛЕО відмовляється перереєстровуватися на підконтрольній Україні території.
23 марта 2016, 13:39

"ЛНР": дефіцит ліків і відсутність фінансування медицини

У ЛНР склалася критична ситуація із забезпеченням медичних закладів самопроголошеної республіки ліками та медичним обладнанням.
19 марта 2016, 14:46

У ДНР бойовики зачистили одного з своїх ідеологів

Примітно,що адресні зачистки активістів і польових командирів першої хвилі "русской весны" відбуваються одночасно на територіях обох "республік".
16 марта 2016, 15:42

У «ЛНР» визнали проблему забезпечення лікарень медиками

Заборгованності по виплатах заробітньої плати та невпевненість в завтрашньому дні змушують кваліфіковані медичні кадри шукати кращої долі на контрольованих ЗСУ територіях.
15 марта 2016, 15:06

Військовий конфлікт на Донбасі - це прямий наслідок бездіяльності офіційного Киє

Ніхто в офіційному Києві не збирався захищати Крим, нова влада з ранку до ночі портфелі ділила. Люди попіарилися на Майдані, прийшли до бюджетного корита, почали дерибан і бійку за міністерські пости