Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
16 февраля 2016, 14:34

В ЛНР впроваджують цензуру і переслідують за українські газети

Кримінальне провадження порушено за матеріалами перевірки співробітниками "Міністерства інформації ЛНР"центральної мережі розповсюджувачів друкованих видань.
16 февраля 2016, 11:01

Плотницький наживається на "благодійному" чаї у пунктах обігріву.

Але, як з’ясувалося пізніше, «благодійність» Плотницького і мережі супермаркетів «Народний» має свою ціну. За задумом директора мережі супермаркетів за «безкоштовний» чай і цукор, згідно з рахунками, має заплатити «МНС ЛНР», у відомчому підпорядкуванні якого знаходяться пункти обігріву.
14 февраля 2016, 19:16

"Права Справа" вирахувала, які саме "білі ведмеді" воюють під Донецьком

Нарукавна нашивка з емблемою "Белый медведь" свідчить про належність до 61-ї окремої Кіркенесскої Червонопрапорної бригади морської піхоти Північного флоту.
13 февраля 2016, 12:51

Скільки окупантів насправді перебуває на Донбасі?

Тішуся,що аналітичному відділу ГІ "Права Справа" вдалося провести успішну операцію "знищивши" 10 тисяч бойовиків,що дозволило змешити їх загальну кількість з 44 тисяч до 34 тисяч, але залишаються відкритими питання щодо фаховості і відповідності займаним посадам керівників Генштабу та ГУР ЗСУ.
11 февраля 2016, 11:15

ГІ "Права Справа" пропонує керівнику Луганської ОВЦА Тукє альтернативну програму

Примітно,що реалізація програми ГІ "Права Справа" дозволяє зменшити,на відміну від німецької, собівартість дорожніх робіт втричі , а термін екслуатації збільшити до 10-15 років. Реалізація цієї програми дасть можливість створити додатково 5-7 тисяч робочих місць та зменшити витрати бюджетних коштів на ремонт дорожнього покриття.
9 февраля 2016, 17:28

Самопроголошена "ЛНР" відчуває гостру нестачу питної води

Примітно,що свого часу з Росії гуманітарним конвоєм в "ЛНР" були надіслані 9 погружних і 4 центробіжних насосів,щоб вирішити проблему водопостачання захоплених бойовиками територій, зробити водоподачу в цих регіонах незалежною від української сторони.Однак,незважаючи на "гуманітарну допомогу" РФ, проблему незалежного водопостачання "уряду" самопроголошеної ЛНР так і не вдалося вирішити.
8 февраля 2016, 20:22

Питання амністії бойовиків "ДНР" та "ЛНР" взагалі не варто піднімати

Україна повинна зайняти жорстку позицію,бо йдеться про збереження територіальної цілісності країни. Мати подразник у вигляді амністованих бойовиків, які зі зброєю в руках продемонстрували свою позицію щодо територіального та політичного устрою України, – це нерозумно.
7 февраля 2016, 18:08

Між ЛНР і ДНР іде війна. Ніякого об'єднання не буде

Чутки про об'єднання - це контрпропаганда бойовиків. Наразі триває протистояння двох верхівок на чолі із Захарченком і Плотницьким, які захищають свої суто фінансові інтереси.
6 февраля 2016, 08:47

Захарченко призначив євромайданівця керувати окупованою Горлівкою.

"Учасник євромайдану з Дніпропетровська Станіслав Кім переконаний: ті, хто дійсно хочуть служити своєму народові, своїй батьківщині, повинні розуміти, що несуть максимальну відповідальність за те, що відбувається. Тільки тоді в країні буде порядок", - повідомляли українські ЗМІ.
4 февраля 2016, 13:50

Провал «мобілізації» у «ДНР»: найманців шукають у сусідній «братній ЛНР

Примітно, що оголошена командуванням бойовиків мобілізація є далеко неуспішною. У 2015 році лідер самопроголошеної «ДНР» Захарченко заявляв про те, що «ДНР» та «ЛНР» планують призвати до лав своєї «армії» до 100 тис.бійців в рамках так званої мобілізації.