Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
11 марта 2016, 16:40

"Золотим" аеропортом у зоні АТО займеться СБУ

Виділення в умовах війни 2 млрд. гривень бюджетних коштів на роботи по відновленню Сєвєродонецького аеропорту,який знаходиться в сорока кілометрах від лінії зіткнення- це злочин.
10 марта 2016, 18:29

Плотницький вирішив контролювати контрабанду за допомогою «спецслужб»

Варто зазначити, що діяльність і функціональні обов’язки новостворених мобільних груп силових структур «ЛНР» фактично копіюють діяльність аналогічних українських мобільних груп, які працюють на лінії розмежування і на які покладено завдання по боротьбі з контрабандою продукції на територію самопроголошених республік.
5 марта 2016, 17:39

"ЛНР" готова до посівної завдяки постачанню насіння з України

Як повідомлялося раніше,за даними співробітників моніторингової місії ОБСЄ, через лінію розмежування в обидві сторони продовжують курсувати товарні потяги.
26 февраля 2016, 20:43

У «ЛНР» діють колектори, які погрожують боржникам українських банків

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», до діяльності колекторів причетні співробітники «МГБ ЛНР», які «кришують» діяльність цього центру.
24 февраля 2016, 17:17

В «ЛНР» триває спецоперація з розшуку українських партизанів

Примітно, що на сьогоднішній день всі акції "МГБ ЛНР" зводяться до так званих знахідок зброї – "схронів українського підпілля". До речі, більшість знайдених схронів зі зброєю, які за версією "МГБ ЛНР" належать підпільникам – справа рук самих "силовиків ЛНР".
23 февраля 2016, 18:05

Збільшення тиражу пропагандистської газети ЛНР призведе до того, що її використо

На сторінках видання відзначається, що газета розповсюджується безкоштовно.Примітно, що згідно з розпорядженням "міністра" розповсюджувати газету "Республіка"будуть через торгову мережу супермаркетів "Народний".
23 февраля 2016, 05:45

Бойовики дозволили працювати в "ЛНР" мережі автозаправок WOG

Примітно, що мережа АЗС "WOG" буде другою компанією,яка пройшла перереєстрацію у податкових органах т.зв. "ЛНР" і якій фактично буде дозволено працювати на ринку реалізації нафтопродуктів на території самопроголошеної республіки.
20 февраля 2016, 15:25

У Луганську посипають вулиці сіллю з контрольованих Україною територій

Відкритим залишається питання-яким чином технічна сіль українського виробника "Артемсіль" потрапляє на територію самопроголошеної "ЛНР".
19 февраля 2016, 22:16

У Сєвєродонецьку мітингували за відставку Туки

У мітингу взяли участь близько 100 активістів з усієї області.Організаторами попереджувальної акції виступили представники Старобільської Координаційної Ради та громадський активіст С.Чуб.
17 февраля 2016, 11:05

Жителі ЛНР залишились без газу

Проблема з відсутністю газу характерна не лише для прифронтових сіл тимчасово окупованих районів Луганщини. В інших районах це пов’язано з низьким рівнем оплат як населення,так і промислових підприємств.