Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
20 апреля 2016, 18:46

ОКУПАНТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВВОДИТИ ВІЙСЬКОВІ ПІДРОЗДІЛИ НА ЛУГАНЩИНУ

Як повідомлялося раніше, розвід групи ГІ «Права Справа» зафіксували прибуття в Луганськ підрозділів 76-го окремого ремонтно-відновлювального батальйону (місце постійної дислокації — Слов’янськ — на — Кубані, Краснодарський край).
18 апреля 2016, 20:32

Російські військові активізувалися на Донбасі через чутки про наступ ЗСУ на Вели

Передислокацію важкої бронетехніки та живої сили бойовики пояснюють відповіддю на аналогічні дії з боку ЗСУ. Серед бойовиків активно поширюють чутки про те, що українська армія планує наступальну операцію на Великдень.
17 апреля 2016, 14:53

КОНТРАБАНДНІ РОЗБОРКИ В ЛНР ПЕРЕРОСТАЮТЬ У ВІЙНУ МІЖ ВАТАЖКАМИ ТЕРОРИСТІВ

Між Плотницьким і МДБ ЛНР розгорнулася війна за контроль над контрабандними потоками паливно-мастильних матеріалів з території РФ. Підрив 04 квітня цистерн з паливом на залізничній станції «Краснодон» треба розглядати як один з елементів цієї війни, яка від декларативних заяв перейшла у фазу збройного протистояння. Для інформаційного прикриття проведеної диверсійної акції МДБ ЛНР була поширена інформація про причетність до диверсії української ДРГ та проукраїнського підпілля.
15 апреля 2016, 16:52

Фейки ЛНР-2. Хто хотів "підірвати" залізничний міст під Краснодоном?

Для інформаційного прикриття справжніх мотивів запланованих МДБ диверсійних акцій розгортається компанія, яка має на меті переконати "керівництво" ЛНР у намірах українських спецслужб щодо проведення диверсійних акцій на території "республіки". В період з 28 березня по 5 квітня на офіційному сайті МДБ ЛНР повідомляється про успішні операції по виявл
14 апреля 2016, 16:51

Фейк про вибух у Краснодоні, або Хто знищує докази розкрадання і контрабанди пал

Здавалося,можна тільки радіти тому факту,що на окупованих теренах Луганщини діють загони народних месників, які не дають спокою ні окупантам, ні їх місцевим посіпакам. Але, радість ця виявляється передчасною,коли починаєш розуміти цілісну картину того,що відбувається на території самопроголошеної ЛНР.
8 апреля 2016, 19:10

"ЛНР" не отримає від окупантів замовлення на тепловози

Розміщення російським власником «Луганськтепловоз» замовлення на виробництво комплектуючих,а не готової продукції-тепловозів, свідчить про те, що «Трансмашхолдінг» не збирається використовувати виробничі потужності «Луганськтепловоз» для виконання нового великого контракту РЗД.
6 апреля 2016, 20:36

Бойовики провокують чергове загострення. Найгарячіше – в промзоні Авдіївки

По усій лінії фронту відчувається істотне загострення та зростання кількості бойових зіткнень. Основний напрямок атак бойовиків - це промзона Авдіївки.
5 апреля 2016, 11:16

Боротьба з контрабандою або удар спецслужб ДНР. Хто підірвав цистерну дизпалива

Підрив цистерн на станції «Краснодон» варто розглядати як очікувану «адекватну відповідь» з боку керівників самопроголошеної «ДНР» на наміри Плотницького вивести з-під контролю Донецька Луганську дирекцію залізничних перевезень і продовження «торгової війни» між двома «республіками»,але вже методами і арсеналом спеціальних служб.
4 апреля 2016, 20:27

Бойовики "ЛНР" з переляку шукають українських диверсантів

Примітно, що на сьогоднішній день всі операції «МГБ ЛНР» зводяться до так званих знахідок зброї – «схронів українського підпілля». До речі, більшість знайдених схронів зі зброєю, які за версією «МГБ ЛНР» належать підпільникам – справа рук самих «силовиків ЛНР».
3 апреля 2016, 15:08

Військові не підтверджують інформацію Туки щодо обстрілів бойовиками позицій ЗСУ

Втім, військові вже не вперше спростовують інформацію голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Г.Туки щодо обстрілів бойовиками позицій ЗСУ з систем РЗВ "Град".