Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
22 мая 2016, 09:58

«ЛНРівці» зібралися на антиукраїнську акцію у Відень

Представники ЛНР-ДНР виїжджають за кордон за українськими паспортами, а не паспортами самопроголошених "республік".
22 мая 2016, 09:50

В окупованих Ровеньках зафіксували 200 росіян, 7 Градів і 6 бронемашин

Як повідомлялося раніше, з території Ростовської області (РФ) на територію тимчасово окупованих районів Луганської області були передислоковані окремі підрозділи 35-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади( місце постійної дислокації - Алейськ (Алтайський край), в / ч 41659)
17 мая 2016, 16:03

Гранати не тієї системи, або Чому українська розвідка "ведеться" на фейки у Мере

Заяви прес-служби ГУР зводять нанівець роботу сотень українських розвідників, які ризикують життям, щоб наблизити нашу перемогу.
12 мая 2016, 19:22

Мільярди на вітер, або Чому Григоришин безкоштовно постачає електроенергію в ЛНР

"ЛЕО" відмовляється перереєстровуватися на підконтрольній Україні території.
6 мая 2016, 16:01

Росія позбавляється від покидьків суспільства: кримінальників відправляють воюва

Війна в Україні – чудова можливість для Росії позбутися так званих "покидьків суспільства". А ще – збавити галас навколо "вантажів 200", що прибувають в РФ з Донбасу. Імовірно, з цією ж метою до 9 травня в Росії готується масштабна амністія.
5 мая 2016, 14:40

Розпил бюджетних коштів у Сєвєродонецькому аеропорту, або Чому Тука хотів зарити

«Ось і казці кінець, а хто слухав - молодець.» Про що мораль цієї казки? Про те, що справедливість є. Але за неї варто боротися. Про те, що «персонаж» (Д. Снєгирьов ) виявився в темі і не дивлячись на ранги, посади та медійного «борця з корупцією» в особі п.Туки, запобіг розпилу бюджетних коштів на відверто корупційну схему реконструкції Сєвєродонецького аеропорту, який, як виявилося вже не відповідає ні екологічним, ні геодезичним нормам.
29 апреля 2016, 18:38

Черговий підрозділ ЗС Росії зайшов на Луганщину

Розвідгрупами ГІ «Права Справа» встановлені місця розквартирування бійців 7-ї окремої танкової бригади на території м. Луганськ. Також встановлені адреси баз зберігання та ремонту важкої техніки бойовиків на території Луганська та Луганської області. Данні щодо місць розташування баз бойовиків передані українською стороною спостерігачам місії ОБСЄ.
27 апреля 2016, 12:25

Україна повинна продумати план усунення ватажків Л/ДНР

Я вірю в те, що за цей час ситуація в країні змінилася докорінно і в разі активізації бойових дій з боку бойовиків буде прийнято єдино правильне рішення, яке змінить ситуацію у збройному протистоянні на Сході України на користь ЗСУ.
26 апреля 2016, 12:13

Чергова «деза» від Туки:суд поновив на посаді мера Сєвєродонецька

Дивні речі, які останнім часом відбуваються в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, характеризуються всім відомим виразом видатного польського сатирика Єжи Лєца – про те, що він досяг дна, аж тут знизу постукали.
21 апреля 2016, 10:04

Спецслужба ЛНР порушила кримінальну справу проти розповсюджувачів антиукраїнсько

Управління СБУ по Луганській області змушено було відреагувати на моє звернення і вилучити тираж означеної продукції.Після відповідних дій СБУ, на проїзних документах почала фігурувати реклама українського квасу "Тарас", а вся реклама була розміщена виключно українською мовою.