Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
9 июня 2016, 14:44

Бойовики стягують сили на околиці Луганська - Гради, танки і піхоту

Діяльність розвід груп ГІ «Права Справа» відбувається на тлі безпрецедентної за своїми масштабами анти диверсійної компанії, яку проводять співробітники «МГБ ЛНР».
7 июня 2016, 20:31

У "ЛНР" оголошено місячник боротьби з проукраїнським підпіллям

Інформаційна активність «силових міністерств» самопроголошеної «республіки» відбувається на тлі оприлюднення аналітичним відділом ГІ «Права Справа» інформації про батальйонно-тактичні навчання, місця постійної дислокації і переміщення важкої техніки бойовиків по території тимчасово окупованих районів Луганської області.
6 июня 2016, 17:14

Підстав для занепокоєння немає: "Народна міліція" ЛНР визнала, що проводить вій

Примітно, що керівництво "Народної міліції" самопроголошеної "ЛНР" факт проведення батальйонно-тактичних навчань і передислокацію своїх підрозділів до лінії зіткнення,що є грубим порушенням мінських угод, пояснює начебто неодноразовими порушеннями умов перемир'я з боку ЗСУ.
4 июня 2016, 14:29

В Алчевську бойовики ДНР почали навчання, стягнули бронетехніку і "Гради"

У Перевальську техніка і жива сила бойовиків дислокуються в центрі міста.
4 июня 2016, 14:16

Собака в шоці, або Як охранка ЛНР знайшла схрон зі зброєю "українських диверсант

Примітно, що на сьогоднішній день всі контрдиверсійні акції «МГБ «ЛНР зводяться до так званих знахідок зброї – «схронів українського підпілля». До речі, більшість знайдених схронів зі зброєю, які за в
2 июня 2016, 16:05

Бойовики ЛНР стягують до Станиці живу силу і бронетехніку женуть БТРи і зенітні

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" колона бойовиків з трьох БТР,зенітної установки та автомобіля "Урал" з живою силою передислокована в район с.Миколаївка з місць постійної дислокації, що розташовані поблизу с. Новосві́тлівка Краснодонського району Луганської області.
31 мая 2016, 10:30

Як волонтери «здавали» сепарам Зайцево, або Історія однієї дезінформації

Примітно, що поки у соціальних мережах і ЗМІ розповсюджується панічна інформація про втрату українських територій,11-й мотопіхотний батальйон "Київська Русь" в Луганській області за півроку зміг відвоював у ворога більше тридцяти квадратних кілометрів.
29 мая 2016, 11:10

Бойовики ЛНР стягують сили до м.Попасна: женуть бронетехніку, "Гради" і САУ

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в районі Калинове, на південному напрямку, замасковані 2 РСЗВ «Град», 2 САУ та 3 зенітні установки.
28 мая 2016, 16:44

Окупанти стягують сили на південь від Луганська - в Лутугине женуть піхоту, брон

Місцеві джерела аналітичного відділу ГІ «Права Справа» повідомляють про передислокацію з Луганська в Лутугине 4 бтр, 2 бмп, 3 тентованих автомобіля з живою силою та 2 «Камаз» з паливно-мастильними матеріалами.
27 мая 2016, 06:47

Чиновники Луганської обласної військово-цивільної адміністрації захищають порушн

Зазначена інформація свідчить про можливе скоєння заступником голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації п.Клименко Ю., заступником голови Сватівської РДА Г. Лемешко та юристом Сватівської РДА Широким І, злочину, передбаченого ст.258-5 КК України «Фінансування тероризму»