Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
26 ноября 2015, 16:41

В "ЛНР" хочуть легалізувати "віджате" майно

Залишається відкритим запитання: яке формулювання знайдуть "міністри" самопроголошеної республіки, щоб надати законні підстави для легалізації бандитського захоплення майна?
25 ноября 2015, 14:45

"Захисники" Донбасу прирікають місцеве населення на другу поспіль жахливу зиму б

Попри всі гучні заяви терористів про «звірства ЗСУ» і «криваву хунту, яка хоче винищити народ Донбасу», в реальності маємо зовсім іншу ситуацію – «захисники» Донбасу прирікають місцеве населення на другу поспіль жахливу зиму без тепла і електрики.
24 ноября 2015, 09:52

Очільник «ЛНР» намагається взятии під свій контроль бізнес з надання окультних п

Насправді,все набагато простіше і банальніше –«глава ЛНР» хоче встановити контроль за будь-якою діяльністю на окупованих територіях, в тому числі й над цим специфічним, але доволі прибутковим бізнесом.
23 ноября 2015, 14:45

В «ЛНР» збираються увічнити пам'ять людини, вбитої за наказом ватажка бойовиків

В «ЛНР» старанно копіюють манеру поведінки своїх ідейних вчителів сталінської епохи - спочатку лідер опозиції усувається,в його загибелі звинувачуються зовнішні вороги,а потім пам'ять загиблого увічнюється в назвах вулиць і учбових закладів.
22 ноября 2015, 15:37

В "ЛНР" назріває транспортний колапс

Подальше зубожіння населення самопроголошеної республіки і транспортний колапс-це ті реалії з якими зіткнулися мої краяни на тимчасово окупованих територіях Луганщини.
20 ноября 2015, 18:05

В окупованому Краснодоні школярів обклали поборами: немає грошей - немає і підру

В чому полягає таємниця такої любові пані директорки до українських грошей, при тому, що сама вона досить ревно служить «новій владі» - невідомо. Але відомо, що діти,чиї батьки не зробили внесків через брак коштів, позбавляються права мати підручники, через що вимушені писати скарги.
20 ноября 2015, 17:36

Бойовики «ЛНР» підтвердили інформацію ГІ «Права Справа» про місцезнаходження сво

Це не перший випадок,коли бойовики вимушені підтвердити наявність живої сили і техніки в тому чи іншому місці їхнього базування після оприлюднення відповідної оперативної інформації аналітичного відділу ГІ «Права Справа».
18 ноября 2015, 17:11

Трактористи Путіна осідають в Луганську і готуються керувати "ЛНР"

Ця інформація для роздумів тим політикам, хто безапеляційно стверджує, що законна українська влада,після проведення виборів «за українськими законами»,у всій її повноті повернеться на тимчасово окуповані території.
17 ноября 2015, 14:50

В окупованому Луганську катастрофічно не вистачає вчителів. В школах викладають

Великі заборгованості по зарплаті за минулий період,постійна затримка з виплатами поточної, на тлі фантастичних цін на продукти першої необхідності-це реалії,в яких доводиться працювати педагогам на теренах самопроголошеної республіки.
16 ноября 2015, 12:48

В окупованій Брянці зникла російська гуманітарка і 71 тисяча рублів з «держбюдже

Тема розкрадань гуманітарної допомоги на тимчасово окупованих територіях ризикує стати невичерпною.