Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
15 ноября 2015, 21:27

Самопроголошений «мер» Луганська Пілавов обкрадає дітей з дитсадків

Хочу відзначити безумовний прогрес «мера» Пілавова. Якщо раніше він крав гроші з бюджету міста, то тепер краде у малюків.
14 ноября 2015, 13:40

"Міністр ЛНР" краде гуманітарні ліки фурами

Українським правоохоронним і спеціальним службам варто звернути увагу на діяльність мережі аптек «Фармація»,яка працює на контрольованих центральним урядом територіях Луганської області, а також на можливі корупційні зв’язки співробітників СБУ по Луганській області, та окремих представників ЗСУ,які можуть бути причетними до силового прикриття реалізації контрафактних ліків на українській території.
13 ноября 2015, 16:39

На Луганщині проєвропейські партії підтримали "екс-регіонала"

У підсумку,таємним голосуванням на пост голови райради був обраний регіонал Микола Кулачка, який займав цей пост попередні п'ять років.
12 ноября 2015, 11:19

На Луганщині загинув командир контррозвідки бригади «Призрак» на псевдо «Туліб»

Мірзоєв - командир підрозділу «156» бригади «Призрак», мешканець Москви. Свого часу «Туліб» переїхав до України. Після початку збройного протистояння на Сході України, в якості найманця,вступив до лав бойовиків. Під час зустрічей з представниками ЗМІ «Туліб» заявляв журналістам, що він найманець, який їздить по різних країнах і воює «проти Америки».
10 ноября 2015, 08:25

Чехія хоче «відкусити» шмат українських територій

Під час зустрічі Президент Чехії пообіцяв Всесвітньому Конгресу Підкарпатських Русинів, що русини не будуть забуті чеською владою і будуть всіляко підтримані керівництвом країни», - повідомили предс
9 ноября 2015, 14:55

Між "ЛНР" і "ДНР" може спалахнути "горілчана війна"

Наразі, луганський ринок насичений більш дешевою лікеро-горілчаною продукцією,яку виробляють на територіях підконтрольних "ДНР". Такий стан речей не влаштовує лідера "ЛНР" Плотницького, який хоче отримувати прибуток від «інвестованих» їм в «Луга-Нову» грошей. Відзначу,що за останні два місяці обсяг виробництва горілки під брендом "Луга-Нова" значно збільшився.
8 ноября 2015, 18:36

Копанки Луганщини: як перетворити розсадник корупції на законний бізнес

Ситуація, коли шахтар стає заручником тіньових оборудок і не є захищеним з боку держави, має бути поламана.
7 ноября 2015, 11:08

В "ЛНР" реалізують економічну програму українських націоналістів

Легалізація копанок –це прямий шлях до знищення корупції в вугільній сфері, що є бюджетоутворюючою в регіоні.На жаль, з української сторони немає розуміння цієї елементарної тези – звучать заяви керівників Луганської обласної військово-цивільної адміністрації не про легалізацію, а про боротьбу з копанками, що фактично унеможливлює виведення цілої галузі економіки з "тіньового сектору"
6 ноября 2015, 20:22

Хто загрожує голові Луганської ОВЦА?

Намагання пояснити збільшення штату охоронців та броньований «Мерседес» стріляниною у Лисичанську – це якось несолідно, пане очільнику ОВЦА. А якщо серйозно – зав'язуйте. І зі звичкою ходити в супермаркет за тонізуючими напоями, і зі звичкою до брехні. Досить цих дешевих спекуляцій на мотивах злочинів, які не мають до Вас жодного відношення!
4 ноября 2015, 18:28

Проукраїнське підпілля активно діє у Луганську. Бойовики зазнали втрат

Вчора в Луганську був обстріляний мобільний патруль бойовиків, а при спробі останніх заблокувати підпільників відбулася перестрілка в районі південних кварталів. За попередньою інформацією бойовики зазнали втрат.