Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
17 декабря 2015, 07:40

Російські спецслужби готувалися усунути Дрьомова з жовтня 2014 року

Примітно, що напередодні вбивства Дрьомова, Плотницький віддає розпорядження керівнику МГБ ЛНР Пасічнику, в якому йдеться про наступне: «У зв'язку із загостренням конфліктів з представниками козацьких військ, випадками непокори і порушення військової присяги, наказую розробити комплекс заходів спрямованих на встановлення контролю над козаками.»
13 декабря 2015, 18:01

Замовником вбивства Дрьомова був його заступник Борщевський

Примітно,що зі слів отамана Козіцина у нього була інформація про те, що Дрьомова мали вбити протягом 4-5 днів, і він Дрьомова про це попереджав, але той недостатньо серйозно поставився до його слів і взагалі недостатньо дбав про свою охорону.
10 декабря 2015, 15:27

Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою.
9 декабря 2015, 14:47

Щоб вирішити транспортну проблему, «уряд ЛНР» поводиться як Остап Бендер

Показово, що заради свого збагачення «народний лідер ЛНР» не гребує нічим – ані ризиком для власного життя, ані довірою «братньої Росії», яку планують використати у своїх грабіжницьких цілях.
7 декабря 2015, 10:08

Луганщина проти Туки: «Займається підкупом виборців і відверто бреше»

Фактично, призначення Туки-це чергова кадрова невдача. Наразі,після «варяга» Москаля, якому все-таки Луганщина була відома, область очолює людина, яка не знає ні специфіки регіону, ні нюансів управління територіальною одиницею такого масштабу.
6 декабря 2015, 13:58

Як виглядає "турбізнес" бойовиків на окупованому Донбасі

Втім, що стосується «ЛНР», то про який туризм може йти мова – не зрозуміло. Ліси і поля нафаршировані мінами, які бойовики ставили хаотично і без жодного плану, а тому виїзд «на природу» не те що для приїжджих, а й для жителів регіону буде неможливий в найближчі кілька років.
4 декабря 2015, 11:18

Луганчан відрізають від зв'язку із зовнішнім світом: Інтернет обійдеться в полов

Враховуючи безробіття і наднизькі зарплати і соцвиплати, можна стверджувати, що Інтернет стає для мешканців окупованих територій дорогою забавкою. Адже тепер на послуги зв'язку потрібно витратити чи не половину пенсії або зарплати.
3 декабря 2015, 19:01

Плотницький розпочав "залізничну" війну проти Захарченка

Примітно,що цей привід використаний Плотницьким для встановлення тотального контролю за роботою залізниці на окупованій частині Луганщини. Наразі, Плотницький вимагає від Бородіна не виконувати розпорядження свого безпосереднього керівництва з Донецька і заявляє про підпорядкування т.зв. Луганської дирекції безпосередньо т.зв. «Совету Министров» ЛНР.
1 декабря 2015, 11:32

Три "спроби замаху" на Туку: він Маклауд чи пусте базікало?

Шкода, що Луганська ВЦА перетворюється на цирк шапіто,в якому працюють команди гастролерів,які за питаннями особистого піару та заробітку, забувають про потреби моїх краян.
28 ноября 2015, 15:48

"Міністр ЛНР" Айрапетян не може втриматись від чергового обману "братньої Росії"

"Міністр" Айрапетян, намагаючись виправдатись за свої корупційні схеми і розкрадання російської гуманітарної допомоги , маючи на меті продемонструвати ефективність очолюваного нею «міністерства», фактично замилює очі росіянам, втім, не припиняючи свою злочинну діяльність.