Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
4 ноября 2015, 18:26

Нелегальне вугілля з луганських "копанок" йде в Дніпропетровськ та Чернігів

Схема транспортування і продажу незаконно видобутого вугілля на територію України, а не на територію РФ, пояснюється значно більшою ціною і наявністю старих корумпованих зв’язківсеред співробітників українських спеціальних і правоохоронних служб.
3 ноября 2015, 13:21

Трагедія у Сватовому: диверсія бойовиків чи цинізм можновладців?

Йдеться про те, що причиною вибухів стало бажання діючої влади, а саме губернатора і силового блоку, зробити все можливе, щоб відволікти увагу від результатів виборів, а саме: масових фальсифікацій в Сєвєродонецьку, спроб скасування результатів виборів в багатьох районах області і фактичному переможному реванші "Опозиційного блоку".Знову питання до силових структур: "А для чого після проведення виборів створювати ситуацію надзвичайних силових конфліктів на території області?".
2 ноября 2015, 17:19

Ректор -зрадник отримував пенсію від України

Показово, що у 2010 році Віктор Янукович нагородив зрадника орденом Данила Галицького. Проте, курсантам цього вузу, п. Глазков запам’ятався тим, що «збирав» у абітурієнтів по 5 тисяч гривень у якості «благодійних внесків», не гарантуючи при цьому вступу до академії.
2 ноября 2015, 17:06

Переможна поразка? Президент вважає, що на виборах в Луганській області перемогл

Ці вибори показали, що Луганська область, на жаль, і досі голосує традиційно – "хай мерзотник, але він наш мерзотник". Ситуація з електоральними уподобаннями в Луганській області не змінилася.
30 октября 2015, 10:42

Як допомогти хворим дітям ЛНР медикаментами і позбавити бойовиків можливості пол

Таким чином ми вирішимо одразу два питання – допоможемо хворим дітям, які вкрай потребують цих медикаментів, і позбавимо бойовиків можливості політичних спекуляцій, метою яких є очорнювання України і стрворення образу «братньої Росії» на тимчасово окупованих російськими військами та їх посіпаками територіях українського Донбасу.
30 октября 2015, 10:23

"МГБ ЛНР" підриває владу Плотницького фальшивими рублями

Поява фальшивих рублів саме зараз,після невдалого заколоту "силовиків ЛНР" проти Ігоря Плотницького, свідчить про те, що керівник "МГБ ЛНР" Леонід Пасічник не полишає планів усунення Плотницького з поста "глави республіки".
29 октября 2015, 10:17

Лідера самопроголошеної "ЛНР" охороняють бійці елітного російського загону "Засл

Бійці російського загону спецпризначення " Заслон" брали активну участь в захопленні будівлі УСБУ в Луганську 6 квітня 2014 року. Ця подія була початком т.зв. "русской весны" і фактично дала старт війні на Сході України.
29 октября 2015, 10:08

Чи відводять важку бронетехніку бойовики "ЛНР"

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" на території самопроголошеної "ЛНР" відбувається імітація процесу відведення важкої бронетехніки.
27 октября 2015, 13:26

На Луганщині бойовики воюють з неіснуючим супротивником

Питання – обкуреним чи обколотим був "ополченець", який 2 жовтня воював з міфічним супротивником у вигляді батальйону "Айдар"? Є запитання і до "журналіста" NewsFront, який записав цю нісенітницію і видав в світ під гучним гаслом "Ведем трансляцию в прямом эфире, чтобы опровергнуть лживые СМИ!"?
27 октября 2015, 13:12

Діти Луганська і Донецька стали розмінною монетою в іграх Кремля

Останні кроки "уряду ЛНР" щодо закриття представництв іноземних недержавних організацій показали – маріонеточні уряди не зацікавлені у соціальному благополуччі людей, які опинилися на територіях, непідконтрольних Україні. Вони просто виконують замовлення Кремля, якому, як загарбнику, все одно, скільки людей виживе і залишиться на територіях, які Росія "захищала від пригноблення російської мови".