Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
24 октября 2015, 09:00

Три чинники, які спонукали очільника МГБ ЛНР Пасічника до заколоту проти Плотниц

Росіяни у цьому конфлікті місцевих бандитів зайняли очікувальну позицію,бо їм вигідно наявність двох центрів протистояння. У Плотницького, як у легітимного (по відношенню до заколотників) лідера, є п
22 октября 2015, 14:41

Інформація «Правої Справи» про російську станцію радіоперешкод на Донбасі підтве

Нагадаю, що вперше ця станція була помічена не 30 серпня, а набагато раніше. Ще 9 липня 2015 року аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомив, що проблеми зі стільниковим зв'язком, які спостерігалися протягом двох тижнів на Луганщині, викликані застосуванням росіянами в тестовому режимі автоматизованої станції перешкод Р-330Ж «Житель»
22 октября 2015, 14:20

Прокурор-бізнесмен порушує Закони України

На жаль, така картина скоріше характерна для «облико морале» представників прокуратури України. Як могло так статися, що старший прокурор, грубо і не дуже криючись, порушує Закон України» Про прокуратуру» , а у відомстві не знаходять доказів провини, хоча польські реєстри майна доступні кожному, хто їх потребує – невідомо
16 октября 2015, 12:39

Очільник Луганської ОВЦА Тука відстоює інтереси клану Єфремових?

Голова ОВЦА Георгій Тука, якому пообіцяв свою підтримку особисто Президент України, «кришує» інтереси клану Єфремових, а не захищає інтереси державної компанії. Фактично, «озброєні люди, які, за їхніми ж словами діють від імені губернатора Луганщини Георгія Туки»є співучасниками рейдерського захоплення державного майна. Тоді як бути з заявою голови ОВЦА туки про те,що «ніяких, підкреслюю, НІЯКИХ силових захоплень відтепер в області не буде!!!»
14 октября 2015, 16:53

Про «діамантового прокурора»

Дивний збіг – добровольці з АТО досі перебувають під вартою, а хабарники, грабіжники та спонсори терористів вилітають звідки, як корок з шампанського, і потім живуть на волі, ще й повертаються на свої робочі місця. Збіг чи все ж таки закономірність?
12 октября 2015, 17:42

На території “ЛНР” продовжуються зачистки російських найманців та місцевих бойов

Сам факт загибелі російського спецпризначенця свідчить про те, що в тилу самопроголошених «республік» триває процес т.зв. "утилізації" російських найманців та лідерів місцевих бойовиків,які не бажають дотримуватися режиму припинення вогню.
6 октября 2015, 14:58

Аматори-підпільники на сході України роблять свою роботу краще, ніж чиновники у

Показово,що аналітичний відділ ГІ « Права Справа» дає інформацію і робить аналітику краще, ніж структури,на які державою покладені обов’язки щодо захисту територіальної цілісності України. Ці структури мають можливості, про які безіменним патріотам на сході України доводиться тільки мріяти.
6 октября 2015, 14:30

Бойовики «ЛНР» імітують відведення важкої бронетехніки

У той же час бойовики т.зв. ЛНР імітують відведення важкої бронетехніки з лінії зіткнення. За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" під виглядом відведення важкої техніки ведеться пере
4 октября 2015, 13:02

ЛЮДИ НЕ ВІРЯТЬ ЛУГАНСЬКИМ ЧИНОВНИКАМ В СПРАВІ РОЗСТРІЛЯНОГО ВОЛОНТЕРА ЕНДРЮ

«Та не треба перед нами - плебеями – виправдовуватися, їй-Богу!! А то ми точно почнемо шото надумувати, накручувати... І, навіть не дивлячись на те, шо кожен з вас, як кажуть у наших тролейбусах, на
4 октября 2015, 12:24

На окупованих землях Донбасу продовжується протистояння між бойовиками та їх рос

Сам факт загибелі бойовиків внаслідок підривів свідчить про те, що не тільки в тилу ЗСУ, але й в тилу самопроголошених «республік» триває т.зв. «мінна війна». Таким чином російська сторона намагається приборкати неконтрольований контингент місцевих бойовиків будь-якими методами - від загроз до фактів ліквідації.