Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
17 сентября 2015, 14:05

У зоні АТО проходить випробування вітчизняний комплекс «Анклав»

За оцінками незалежних експертів, портативний постановник перешкод «Анклав» за своїм потенціалом є одним з кращих у світі. Наразі проводяться його випробування в польових умовах.
15 сентября 2015, 16:35

У Росії Плотницькому дали зрозуміти: фінансових вливань в ЛНР більше не буде

Зараз в «ЛНР» йде зворотній процес – після того, як 29 липня російські куратори прибрали з посади радника голови «ЛНР» з економічних питань Віктора Пеннера, який відповідав за економічні зв'язки з Росією і за фінансові вливання, почався процес вивезення наявної української готівки з території самопроголошеної республіки.
13 сентября 2015, 14:45

Луганські повстанці проти комуни, 1921 рік. Отаман Каменюка

"Щоб знищити загін повстанців чисельністю не більше, як 150 людей, потрібні вчетверо більші сили... уникнути зіткнень з червоними частинами бандитам дуже легко, бо вони користуються підтримкою місцевого населення та добровільними агентами-розвідниками, вони завжди поінформовані про місце знаходження та пересування частин Червоної Армії".
12 сентября 2015, 13:09

Чи насправді спокійно в зоні АТО?

Тільки на Бахмутці, як повідомляють джерела з місця подій , у бойовиків зосереджено до дванадцяти тисяч вояків. Під виглядом проведення планових командно-штабних навчань, спостерігається передислокація живої сили і техніки бойовиків до лінії зіткнення.
11 сентября 2015, 18:07

Гримаса жаху і дикий тваринний страх: як ЧК придушила повстанський рух на Луганщ

Розповідь про провокативні методи та спецзагони чекістів.
9 сентября 2015, 22:54

Як в «ЛНР» після «реформи» медицина квітне

Виникає питання – для чого це окозамилювання на рахунок довоєнного рівня медичних послуг? Ви брешете кому – Москві? Там не ідіоти сидять - це по-перше. По-друге, Москві давно вже не цікаво, як там в ЛНР з медициною. Києву? Європі?
8 сентября 2015, 14:57

Глава т.зв. «ЛНР» Плотницкий своїм «указом» призначив суддів Краснолуцького міс

Маю тверде переконання, що імена суддів, які пішли на службу загарбникам, не будуть забуті. Кожен з тих, хто зганьбив свою честь, знехтувавши присягою,відповість перед українським судом за свої вчинки
7 сентября 2015, 21:59

В "ЛНР" спостерігається передислокація важкої техніки до лінії фронту

За повідомленнями аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на тимчасово окупованій території Луганщини,під виглядом проведення планових командно-штабних навчань, спостерігається передислокація живої сили і техніки бойовиків до лінії зіткнення.
6 сентября 2015, 11:30

Терористів "ДНР" та "ЛНР" лікують у Нижньому Новгороді

Аналітичним відділом ГІ "Права Справа" встановлено місце розташування медичного центру на території РФ, де проходять амбулаторну та психологічну реабілітацію бойовики самопроголошених республік "ЛНР" та "ДНР".
4 сентября 2015, 14:31

Коли мова йде про «кого треба», то російські судді своїми діями та вироками нага

Коли мова йде про «кого треба», то російські судді своїми діями та вироками нагадують нам про Юпітера й бика, чи про закон, який «як дишло – куди повернуть – туди й вийшло».