Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
5 января 2015, 20:44

Залишки бойовиків "Бетмена" видали російському спецназу командира "Омегу"

Протистояння ГБР "Бетмен" з російськими спецпризнанченцями закінчилося роззброєнням бійців загону " Бетмен". Можна стверждувати, що ГБР "Бетмен", на даний момент, як окремої бойової одиниці не існує.
3 января 2015, 10:16

Що насправді сталося з "Бетменом"?

«Генеральна прокуратура» терористичної організації «ЛНР» повідомляє про успішне проведення спецоперації по знешкодженню «бандгрупи «Бетмен». «В результаті проведених заходів співробітники спецслужб «ЛНР» знищили ватажка бандгрупи з позивним «Бетмен» і затримали його поплічників, підозрюваних у вчиненні тяжких і особливо тяжких злочинів», – повідомляє Генпрокуратура «ЛНР».
28 декабря 2014, 18:19

Прес-центр АТО не в курсі про реальну кількість загиблих в зоні АТО?

Кожна смерть-це трагедія, але не однієї, окремо взятої родини, а цілої України. Українці мають знати ,якою ціною виборюється соборність.Ті, хто загинув за Україну, повинні лягти в землю героями, а не безвісті зниклими, а родини їхні повинні отримати від держави підтримку та відповідне забезпечення.
28 декабря 2014, 12:28

Донецьку журналістку «виживають» з редакції через новину про Ощадбанк.

Після виходу цієї новини Ощадбанк заявив про перевод своїх філій з Донецька і Луганська в Сєвєродонецьк і Краматорськ, контрольовані українськими силовиками. Про це говориться в офіційному повідомленні кредитної установи.
26 декабря 2014, 21:56

Для чого очільнику ЛНР «ручний» комендатський полк?

Після вдалих акцій розвідувальних груп « Правої Справи» «МГБ"ЛНР шукає диверсантів де тільки може, тотально прослуховуючи всіх урядовців «ЛНР», з метою виявлення каналу витоку інформації.
24 декабря 2014, 11:39

Прес-офіцер АТО "звільнив" Георгіївку Луганської області

Я дуже тішуся, звичайно, з таких оптимістичних заяв про успіхи нашого війська, але все ж таки бажано говорити правду - це по-перше, а по-друге - уважно вивчити карту бойових дій. Більше півроку йде АТ
23 декабря 2014, 10:02

Як МГБ "ЛНР" луганчанам локшину на вуха вішає

Ця «викривальна акція» є з початку до кінця постановочною, спрямованою на те, щоб «зберегти лице» абсолютно неефективного, непрофесійного «МГБ ЛНР», яке, замість виконувати свої прямі обов'язки, займ
19 декабря 2014, 15:03

Примус до миру т.зв."лідерів" самопроголошених ЛНР та ДНР

Росії стає дуже невигідним конфлікт на Сході України, тому вона намагатиметься будь-що заморозити цей конфлікт, хоча б до весни, використовуючи проти "лідерів" невизнаних республік їхню "зав'язаність" на різноманітні корупційні схеми.Фактично йдеться про примус до миру т.зв."лідерів" самопроголошених
19 декабря 2014, 14:47

В Україні працюють російські кримінальні схеми.

Це нагадує аферу з фальшивими чеченськими авізо, яку провернув свого часу чеченський криміналитет разом з працівниками російського Центробанку.
16 декабря 2014, 12:04

Дві сторони гуманності

Про гуманність до кого можна говорити у цьому випадку, і чому ми не повинні бути гуманними до людей, які залишаються громадянами України, і які врешті-решт будуть із своєї кишені розраховуватися за спожиту "ДНР" та "ЛНР" енергію?