Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
16 декабря 2014, 04:22

Керівництво АТО нарешті визнало загибель в місті Павлопіль, двох бійців з полку

Тепер маємо сподівання, що вони не будуть вважатися зниклими безвісти, а родини отримають компенсації і знатимуть, що їхні чоловіки й брати загинули як герої.
13 декабря 2014, 12:23

Росія перекидає на Схід України новітні комплекси РЕБ

Можемо зробити невтішний висновок – Росія продовжує нарощувати свою присутність і свій контроль на Сході, в той час як Україна без бою здала військові частини в Олександрівці і на ВВАУШ, які займалися радіоелектронною безпекою країни.
12 декабря 2014, 16:17

Велика брехня малого перемир'я

РНБО – і вже не вперше – видає бажане за дійсне, виконуючи замовлення пана Порошенка, який будь-що намагається втягнути Україну в чергові «мінські переговори». Попри намагання зробити з цих переговорів чи не панацею для вирішення ситуації на Сході нашої країни, насправді такі переговори ні до чого не зобов'я зують НВФ.
11 декабря 2014, 17:09

Гуманітарна катастрофа на Луганщині створюється штучно.

Голод на Луганщині, жертвами якого вже, як повідомляють ЗМІ, стали, наприклад, у Ровеньках Луганської області 28 людей, в Свердловську – 86, штучно створюють ватажки "ЛНР".
10 декабря 2014, 13:30

Російські терористи перенесли тренувальні табори на територію України. Місця їх

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" російські спецслужби перебазують табори підготовки бойовиків, які беруть участь у збройному конфлікті на Сході України, з території РФ, на територію України.
7 декабря 2014, 14:35

Як три необережних слова слова зламали дві долі

Звичка видавати бажане за дійсне, а також відсутність звички перевіряти інформацію призвели до ось таких трагедій, про яку розповідається у статті.
6 декабря 2014, 14:19

"ЛНР" годуватиме луганчан шипшиною?

Більшість пахотних земель, відзначимо, залишилася підконтрольною Україні (це північ області), відповідно, в "ЛНР" вирішили замість хліба нагодувати людей шипшиною? Нагадаю також, що глід є основним компонентом для найдешевшого напою, який вживають як алкогольний п'янички у підворітнях. Тепер зрозуміло, як "ЛНР" планує годувати луганчан...
4 декабря 2014, 12:13

Новий Кабмін хоче допомагати російським агресорам?

Ми будемо купляти у агресора навіть не українське вугілля,під маркою російського, а українську електроенергію, платити за її начебто транспортування, підіймати економіку РФ, допомагаючи їй засилати все нову і нову техніку на Донбас для тероризування і вбивств українських громадян? Може, все-таки шукати інший, державницький вихід?
13 ноября 2014, 22:21

«Легітимізація ЛНР» – невизнані визнають невизнаниx

Аналогічна доля чекає і на пограбований і «убитий» Донбас. Зараз, коли ріжуться на метал, грабуються і вивозяться до Росії великі промислові підприємства, що годували тисячі мешканців регіону, коли від свавілля НВФ потерпають бізнесмени, таке майбутнє вимальовується особливо чітко.
7 ноября 2014, 12:34

Закупівля вугілля в ПАР грає на руку "Сім'ї" та наближеним до неї ділкам.

Тіньові злочинні схеми, які працювали під час правління Віктора Януковича, успішно працюють і зараз.