Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
6 декабря 2017, 20:08

Місія ОБСЄ підтвердила інформацію української сторони щодо місць розташування ва

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", в с.Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. На полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів "ЛНР".
4 декабря 2017, 21:13

"Заколот" у Луганську-це особиста поразка Суркова

Примітно, що для України «заколот» всередині «ЛНР» мав би стати чудовою нагодою продемонструвати нашим західним партнерам той факт, що РФ, по-перше, не контролює ситуацію на окупованих територіях, по-друге, всередині самої Росії є декілька центрів впливу, які ворогують між собою.
2 декабря 2017, 15:02

Об'єднання ЛНР та ДНР не буде, або Як нове керівництво ЛНР кинуло Захарченка

На думку аналітиків ГІ «Права Справа», об’єднання «ДНР» і «ЛНР» не буде. Якщо республіки об’єднаються, то в Києва буде стовідсоткова можливість заявити, що «Мінськ» себе вичерпав. Тоді Україна може говорити про переформатування «Мінська-2» і виключення квазіреспублік.
30 ноября 2017, 14:42

Чому несподівану зміну влади в Луганську важко назвати заколотом

Чому несподівану зміну влади в Луганську важко назвати заколотом і чому Плотницкий з легкістю віддав владу.
27 ноября 2017, 21:49

Мета "заколоту" у Луганську- створити враження, що Кремль безпосередньо не контр

За версією аналітиків американської приватної розвідувально-аналітичній компанії Stratfor мета "заколоту" – створити враження, що Кремль безпосередньо не контролює місцевих бойовиків. Окрім того, спробувати дистанціюватися від закидів щодо ролі Москви у "внутрішньому конфлікті" між ватажками бойовиків у Луганську.
26 ноября 2017, 16:17

Гра престолів в "ЛНР".

Варто зазначити, що до загострення міжкланового протистояння на території так званої «ЛНР», Плотницький був у Росії, де мав низку зустрічей, в тому числі і зі своїми кураторами. Вочевидь, був прописаний сценарій одноосібної концентрації влади в його руках.
21 ноября 2017, 13:04

З "ЛНР" і "ДНР" в Україну масово завозять контрафактні сигарети, а на виручені г

У зв'язку з цим виникають питання до правоохоронних органів України та в першу чергу до СБУ, так як саме вона відповідальна за перетин вантажів з окупованих територій.
20 ноября 2017, 10:59

Чому Путін погодився на обмін полоненими

вина українців. І немає гарантій, що ця кількість не буде збільшуватися. Вочевидь що бойовики за вказівкою Москви штучно збільшили протягом останнього місяця кількість полонених. Кремль постійно гратиме на цьому питанні. Це їхній козир, і вони ніколи не відмовляться від такої форми тиску.
18 ноября 2017, 12:09

"ЛНР" і "ДНР" нарощують випуск "паленого" алкоголю, який продають по всій Україн

У так званих "ЛНР" і "ДНР" триває нарощування темпів виробництва алкогольної продукції і часто - це підробки низької якості під відомі українські бренди.
17 ноября 2017, 15:21

Особливості кадрової політики на Луганщині, або Корупційні схеми як старт політи

Вимагаю перевірити викладені факти і за результатами перевірки порушити кримінальне провадження проти посадових осіб військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району Луганської області, ТОВ «ОЛВІСТ-ЛТД» та ТОВ «Лугбудтехнагляд» згідно чинного українського законодавства.