Дмитро Снєгирьов
23 января 2022, 17:47

Протести в Казахстані – операція Кремля? Росія посилює військовий вплив і тисне

Росія намагалася дестабілізувати ситуацію в самій Україні – звинуватити Київ у підтримці зовнішніх сил, створенні "штучного заколоту" та «перевороту» в іноземній країні. Кремль готував такий сценарій під зустріч у форматі "Росія-НАТО". Таким чином, Москва створила привід для втручання безпосередньо у внутрішні справи України.
22 января 2022, 14:29

Нові деталі справи Порошенка: Україна безкоштовно постачала в ОРДЛО електроенерг

На моє переконання, водо- та- електропостачання на тимчасово окуповані території мали б бути припинені до моменту повного погашення заборгованості за спожиту воду й електроенергію. Або запропонована наступна схема взаєморозрахунків- вугілля в обмін на воду та електроенергію.
20 января 2022, 12:21

ОРДЛО як плацдарм для російського вторгнення

Традиційна тактика РФ: створення штучного прецеденту (приводу) для вторгнення, власне вторгнення – і укладання договорів спільної охорони «кордонів"» і натомість одностороннього визнання Росією даних квазіутворень. Сукупність наведених вище факторів дає підстави говорити, що найближчим часом цілком ймовірна ескалація збройного конфлікту.
18 января 2022, 14:14

Схема на мільярди гривень: подробиці незаконного вивезення вугілля з ОРДЛО

В такий спосіб Росія допомагала наповнити бюджети самопроголошених «республік» для забезпечення фінансування соціальних виплат населенню
15 января 2022, 18:36

Росія готує хімічну атаку біля Слов’янська як привід для вторгнення в Україну.

Варто зауважити, що завдяки своєчасному оприлюдненню оперативної інформації з боку аналітичного відділу ГІ «Права Справа» вдалося запобігти низці терористичних актів з чисельними жертвами з числа цивільних осіб з боку спеціальних служб РФ та «ЛДНР».
7 января 2022, 21:49

Анексія Криму: СБУ має розслідувати злочинну бездіяльність колишнього військово-

Якби українська влада захистила Крим, не було б війни на сході. Війна на Донбасі - це прямий наслідок бездіяльності офіційного Києва в Криму.
5 января 2022, 11:40

Вагнергейт і провалені спецоперації розвідки України: чи був російський «кріт»?

Ми як українці мусимо пишатися вітчизняними спецслужбами. Розуміти, що ми маємо за спиною надійний тил, і що жодна операція російських чи інших іноземних спецслужб неможлива на території України. Бо маємо професіоналів, що дійсно відповідають високим стандартам і здатні забезпечити суверенітет і територіальну цілісність держави.
2 января 2022, 19:06

Джокер Кремля:РФ розігрує «абхазький сценарій» для окупованих територій Сходу Ук

Заяви Путіна про геноцид та етнічні чистки росіян на окупованих територіях Сходу України- це наближення до реалізації «абхазького сценарію», так як безпосереднє військове втручання РФ під виглядом захисту громадян РФ, мешканців окупованих районів Сходу України, фактично закріпить лінію кордону між Україною і так званими «ЛНР» і «ДНР».
27 декабря 2021, 19:23

Підписання «декрету» між Білоруссю та Росією: чим загрожує Україні?

Попри все, Білорусь залишається важливим торговим партнером України. Понад 70% паливно-мастильних матеріалів, необхідних для потреб ЗСУ, постачається якраз із білоруських нафтопереробних заводів. І якщо в українських ЗМІ й далі розганятимуть тези про те, що Білорусь буцімто загрожує Україні, нам у якийсь момент просто не буде чим заправляти власні танки.
26 декабря 2021, 23:09

Розширення Нормандського формату за рахунок США – це план РФ.

Наразі, на думку офіційних представників Кремля, розширення учасників перемовного процессу за рахунок США має створити зону напруги у відносинах між Україною, Францією та Німеччиною. Позиція Росії зрозуміла – вносити розкол у момент європейської єдності шляхом залучення додаткових гравців.