Дмитро Снєгирьов
25 декабря 2021, 17:45

Заяви Червінського у студії Шустера виявилися фейком: розвідувальну діяльність в

Це тільки один епізод розвідувальної роботи на окупованих територіях, який став відомий широкому загалу. Менше з тим, наведені факти наочно спростовують інформацію полковника запасу ЗСУ Романа Червінського про те, що з 2019 року вся розвідувальна робота на території ОРДЛО зупинена.
24 декабря 2021, 17:50

Слухання у справі про збиття малайзійського Боїнгу: розслідування має завершити

Показово, що для тодішнього політичного керівництва України заяв Лаврова щодо передчасності і контрпродуктивності створення міжнародного трибуналу виявилося достатнім щоби продемонструвати «політику страуса» і заговорити про створення міжнародних механізмів.
21 декабря 2021, 23:27

Про «Північний потік-2»: Німеччина підіграє Кремлю через власні економічні інтер

Називаймо речі своїми іменами: фактично Німеччина зіграла на боці Кремля. На мій погляд, невипадковою є й поява в Bild статті щодо заборони на постачання летальної зброї в Україну саме напередодні Саміту східного партнерства й зустрічі Володимира Зеленського з новообраним канцлером. Як на мене, Bild озвучила офіційну позицію Німеччини щодо її подальших планів стосовно України. Тобто вона стала: Україні не дадуть летальної зброї. Це – дуже показовий момент.
19 декабря 2021, 22:21

Мир на Донбасі у 2021 році так і не став ближчим: головні причини.

Упевнений, що РФ зараз робить ставку на два плани щодо Донбасу. Перший – продавлювання політичної частини Мінських угод із просунення у політичне тіло України "автономій", підконтрольних РФ. Якщо Україна та Захід не підуть на це, РФ розглядає план одностороннього визнання т.зв. "ЛДНР". Тобто реалізація "абхазького сценарію.
18 декабря 2021, 18:21

Місія ОБСЄ підтвердила інформацію аналітиків "Права Справа" про російські "Гради

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» розраховує на подальшу плідну співпрацю зі спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.
17 декабря 2021, 22:19

Хартія про стратегічне партнерство України та США наблизить мир на Донбасі

Україні ж слід наголошувати саме на розширенні військово-технічного співробітництва. І задля переоснащення ЗСУ як єдиного гаранта врегулювання ситуації та повернення окупованих територій, і заради чіткого сигналу Росії щодо геополітичних інтересів України. Насамперед це стосується інтеграції з країнами НАТО, а також позаблокової співпраці з Великобританією та США.
15 декабря 2021, 21:46

Війна на Донбасі: чим країни Заходу можуть допомогти Україні.

Варто зауважити, що заяви Путіна про те, що Росія не планує розгортати масштабну військову агресію проти України - не відповідають дійсності. Російська агресія триває з 2014 року. Точиться війна між РФ і Україною, а не так званими «республіками ЛНР та ДНР».
14 декабря 2021, 12:09

Зеленському запропонували спосіб зменшити витрати на придбання російського газу.

Російська Федерація як правонаступниця СРСР має компенсувати Україні збитки від знищення 12 млн. українців під час Голодоморів 1932-1933рр та 1946-1947рр, насильницької депортації 1.5 млн. українців під час колективізації, репресій та т.зв. "об’єднання" західноукраїнських земель у складі УРСР.
12 декабря 2021, 15:43

Антирейтинги, базові регіони і виборчі програми: хто стане наступним президентом

Існує три ключові критерії для майбутнього президента України: 1 – бути зрозумілим Сходу та Заходу; 2 – мати програму, яка задовольнить потреби всіх виборців та, головне, економічні інтереси країни; 3 – відсутність антирейтингу.
11 декабря 2021, 18:33

Росія намагається економічно поглинути ОРДЛО: коли закінчиться війна на Донбасі?

Не треба жити в ілюзіях, що з відходом Путіна від справ наші території повернуть. Для них саме питання існування незалежної та розвиненої держави Україна – вже як червона ганчірка для бика.