Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
27 ноября 2016, 10:31

Терористи "ЛНР" взялися за дітей

Підвищена увага кураторів із Росії і їх місцевих посіпак із числа співробітників так званих правоохоронних і спеціальних органів самопроголошених республік до військового вишколу української молоді тимчасово окупованих районів сходу України наочно свідчить про гостру нестачу дорослих місцевих кадрів для ведення бойових дій і про спроби Москви перетворити конфлікт у затяжний.
25 ноября 2016, 17:21

Важіль тиску, або Чому охранка ЛНР захоплює нових проукраїнських заручників

Збільшення числа заручників використовується бойовиками як важіль тиску на українську сторону у роботі гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи. На останніх переговорах бойовики вимагали звільнити 730 поплічників з числа тих, що здійснили злочини проти України, в тому числі і важкі.
22 ноября 2016, 17:03

Українська оборонка. Як росіяни знищували унікальний завод автокранів.

Свого часу Службою Безпеки України був оприлюднений перелік із 32-х українських підприємств, які представниками російського бізнесу передбачалося знищити економічно. Серед них – і Дрогобицький завод автокранів.
20 ноября 2016, 12:38

Українська оборонка. Навіщо знищували ракетний щит держави?

Утім, незважаючи на стратегічний характер цього підприємства, посадовці міськради Дніпра та Державного агентства України з управління державними корпоративними правами продали його у приватну власність. Після продажу виробничий цех просто розгромили, а унікальне обладнання вивезли.
19 ноября 2016, 09:16

Українська оборонка. Хто кує броньований кулак держави?

Через брак замовлень від Міністерства оборони Львівський бронетанковий завод завантажений роботою менше, ніж на 10% від виробничих потужностей.
16 ноября 2016, 21:18

Потужна Вільха і страхітливий Грім-2. Чим Україна може охолодити запал будь-яког

Отримавши такі ракетні системи на озброєння, Україна могла б охолодити запал будь-якого агресора, адже втрати від таких залпів могли б бути непередбачувані.
15 ноября 2016, 11:33

Російський чи все-таки американський план?

Таким чином, влада вперто, але невміло нав'язує українцям "страшилку" про неіснуючий план Суркова, прикриваючи ним свої провали у внутрішній і зовнішній політиці.
3 ноября 2016, 12:50

Бойовики "ЛНР" під час святкування Дня автомобіліста спалили автобуси

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", пожежа на території підприємства співпала зі святкуванням у самопроголошеній "ЛНР" професійного свята-Дня автомобіліста і працівника дорожнього господарства.
2 ноября 2016, 14:20

У Первомайську вибухнув склад боєприпасів: російські найманці приховують втрати

Бойовики навмисно розміщують військову інфраструктуру і техніку в місцях масового скупчення цивільного населення, використовуючи їх як живий щит, тим самим виключаючи можливість відкриття відплатного вогню з боку ЗСУ.
25 октября 2016, 10:48

Український паспорт терориста

Звертаю увагу на відсутність реакції з боку Міністерства закордонних справ України та СБУ на міжнародні контакти представників самопроголошеної "ЛНР".